Eseményeink

Kapcsolódjunk offline!
Inspiráló reggelik női körben

Ősszel és télen néhány programot megtartunk online, a teltházas, népszerű offline reggelikre viszont 2021. tavaszáig bizonyosan várni kell. Kövessétek a FB oldalunkat a friss hírekért. Ha szeretnél értesítést kapni e-mailben az eseményeinkről, iratkozz fel.

KÉREK ÉRTESÍTÉST!
Fejlődj a magad tempójában
Népszerű Online kurzusaink

Ahogy a Womenspiration reggelik, úgy az online  programok is minket, igényes, modern, dolgozó nőket érintő témákat dolgoznak fel kreatív formában. Amíg nem kerülnek megrendezésre az offline események, vagy nem tudsz eljönni, mert vidéken, esetleg külföldön élsz, netán nem jó a meghirdetett időpont, esetleg beteltek a helyek, vagy kifejezetten szereted az online programokat, akkor neked ajánljuk ezt a lehetőséget.

Neked ajánljuk a Womenspiration Online Kurzusokat, ha fontos számodra az önfejlesztés, és hiteles forrásból, kreatív módon, saját időbeosztás szerint, kényelmesen szeretnél inspirálódni.

személyes márkaépítés online kurzus
Élj kreatívan onlone kurzus
időmenedzsment online kurzus

2018 óra várunk benneteket eseményeinken

A témák izgalmasak, a gondolatok hazavihetőek, a feladatok tanulságosak, a kapcsolódó szakmai könyvek HVG, a témafeldolgozás kreatív, a helyszín stílusos, az eseményfotók profik, a catering ínycsiklandó, a kávé Nespresso, a társaság pedig inspiráló.
Barta Nikolett és Szlafkai Éva
Kérdésed van?
Gyakran Ismételt Kérdések