Időmenedzsment kurzus

MIRŐL SZÓL EZ A KURZUS?

Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk? Egy biztos, az idő megfelelő beosztása mindannyiunk életében fontos témakör. Számos életterületen kell helyt állnunk és közben szeretnénk mindenhol a lehető legjobban teljesíteni. Nehezen mondunk nemet, párhuzamosan igyekszünk haladni a feladatainkkal, közben pedig küzdünk az ezzel járó stresszel.

Vajon milyen módszereket alkalmaznak a hatékony emberek idejük megfelelő beosztásakor? Hogy lehetséges az, hogy egyesek nem vesznek el a feladatok sűrűjében, hogy hatékonyan zsonglőrködnek az idejükkel és még a stresszel is ügyesebben boldogulnak? Mit lehet tenni annak érdekében, hogy mentálisan is megőrizzük épségünket, miközben lavírozunk a feladataink között és harcolunk az idővel?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat ebben az online kurzusban, ahol számos szakmailag hiteles és kipróbált  időtervezési és feladatszervezési módszert mutatunk annak érdekében, hogy sikeresen vehesd az akadályokat és elégedettebben élhesd meg a hétköznapokat mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben.

Az online kurzus 5 fejezetén és azon belül 13 leckéjén olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted és bármikor visszatérhetsz a leckékhez (GY.I.K). Videók és kreatív feladatok segítségével tanulhasz könnyen alkalmazható időmenedzsment és stresszkezelési praktikákat és teheted meg mindezt otthonról, a kanapédon ülve.

KINEK AJÁNLJUK EZT A KURZUST?

Tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretne a különböző szerepei között ügyesebben lavírozni, aki szeretne gyakorlatias, naprakész módszereket elsajátítani annak érdekében, hogy több ideje jusson mindenre, ami fontos.

Neked való ez a kurzus, ha…

 • Szeretnél hatékonyan tervezni és a feladataidat végrehajtani
 • Szeretnéd ügyesebben beosztani az idődet, hatékonyabban szervezni a feladataidat és megérteni, hogyan viszonyulsz a saját idődhöz.
 • Hajlamos vagy túlagyalni a feladatokat
 • Hajlamos vagy halogatni
 • Rendszeresen túlvállalod magad
 • Gondot okoz összhangot teremteni a munkád és magánéleted között
 • Könnyen elúszol a vállalásaiddal
 • Nehezen bírkózol meg a hétköznapi stresszel

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

Az online tananyag 5 modulján olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted! Minden modulban számos feladatot és videót találsz, és amelyeket már elkezdtél vagy elvégeztél, ahhoz bármikor visszatérhetsz a PROFILOM oldalon.

 1. Én és az idő – kezdés
  1. Időviszony
  2. Visszatekintés az előző hónapra
  3. Időtorta
  4. Életterületek, szerepek 
 2. Hogyan legyek hatékonyabb?
  1. A priorizálás jelentősége: Eisenhower-mátrix
  2. Hatékonyságnövelés: a GTD módszer
  3. Önmonitoring
 3. Projektalapú tervezés
 4. Hogyan tervezzek?
  1. Napi tervezés
  2. Heti tervezés
  3. Havi tervezés
  4. Éves tervezés
 5. Hogyan kezeljem jobban a stresszt?
  1. Reziliencia
  2. Mindfullness

MIT TARTALMAZ A KURZUS?

Az online kurzusunk során egy letölthető, igényesen összeállított munkafüzetből dolgozhatsz, általunk összeállított videókból tájékozódhatsz, számos linkelt cikket olvashatsz el és szakértőt követhetsz be a kapcsolódó témákban, valamint az elsajátított tudáson kívül egy inspiráló oklevéllel is gyarapodsz.

Időmenedzsment munkafüzet

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha bármi kérdésed van, olvasd el a GY.I.K. oldalt, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot.

A KURZUS DÍJA

9900 Ft

A KURZUS OKTATÓI

Barta Nikolett – oktatásmódszertani fejlesztő, karrier coach  bartanikolett.hu
Szlafkai Éva – kreatív szakember, professzionális online tartalom evaszlafkai.hu

Összegyúrtuk a szakértelmünket, összesen 15 évnyi tapasztalatunkat és lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal, inspiráló és igényes közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. Így született meg a Womenspiration.
Rólunk bővebben: https://womenspiration.hu/alapitok/

Szeretnél fejlődni? Kezdj bele most!

A te életedre nézve milyen pozitív hozadéka lenne ennek a kurzusnak az elvégzése?

ÉRDEKEL? CSAK 3 LÉPÉS ÉS BELEKEZDHETSZ:

 1. A “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
 2. A webshopban való vásárláshoz regisztrálnod kell, majd utána belépned a megadott adatokkal. A menüben megtalálod a regisztrálást és a belépést is.
 3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM oldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni, és tudod folytatni a tananyagot.
BEIRATKOZOM A KURZUSRA