“Személyes márkaépítés alapok” kurzus

MIRŐL SZÓL?

A “Személyes márkaépítés alapok” online videós program abban segít, hogy kiaknázd az önmarketing erejét, több oldalról is megismerd, majd önazonosan és hitelesen képviseld magad, azt kommunikáld magadról, amiben hiszel, megtaláld a neked való munkát, a céljaidhoz vezető ajtókon menj be, és a megfelelő emberekkel működj együtt.

Vajon jó úton indultál el a vállalkozásod vagy az új szakmád felé, netán még csak most érlelődik benned a gondolat az elindulásról, váltásról? Segítünk megmutatni az önazonos irányt!

A videós kurzus 5 fejezetén és azon belül 13 leckéjén olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted és bármikor visszatérhetsz a leckékhez (GY.I.K). Videók és kreatív feladatok segítségével megmutatjuk, milyen lépéseket kell megtenned, hogy neked is erős személyes márkád legyen! A hiteles énmárka kiépítése az önismerettel kezdődik, majd a megszerzett tudást, tapasztalást láthatóvá is kell tenni mások számára, tehát lezajlik egy belső és egy külső folyamat.

A videós anyag végére lesz saját küldetésnyilatkozatod, kézzel fogható módszereid, stratégiád az erős énmárkád felépítéséhez, amelyet következetesen használva kiemelkedhetsz a tömegből.

"Személyes márkaépítés alapok" Womenspiration

KINEK AJÁNLJUK EZT A PROGRAMOT?

Annak, aki szeretne erős énmárkát építeni és megkülönböztetni magát másoktól. Személyes márkát nem csak az építhet, aki vállalkozó, terméke vagy szolgáltatása van, hanem az is, aki szeretne önazonosan kommunikálni a külvilág felé, szeretné, hogy mások azt értsék a megnyilvánulási alatt, amit valóban el szeretne mondani, meg szeretne mutatni.

Neked való ez a kurzus, ha…

 • Saját vállalkozásba kezdesz, vagy szeretnéd a meglévő vállalkozásod erősíteni.
 • Szeretnéd magad megkülönböztetni a konkurenciától.
 • Szeretnél jobban megismerni saját magad és azt, hogy milyen szakmai út való neked igazán.
 • Szeretnéd megismerni, hogy miként kommunikálhatod sikeresen a márkádat az online világban (közösségi oldalak, weboldal stb.)
 • Szeretnéd megérteni a mozgatórugóidat, és hogy mások miként dekódolják a veled való együttműködést.

A te életedre nézve milyen pozitív hozadéka lenne ennek a programnak?

FELÉPÍTÉS

Az online anyag 5 modulján olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted! Minden modulban számos feladatot és videót találsz, és amelyeket már elkezdtél vagy elvégeztél, ahhoz bármikor visszatérhetsz a PROFILOM oldalon.

A leckékhez odaírtuk a médiafájlok idejét, viszont a feldolgozási időt is számítsd bele az idődbe. Javaslatunk szerint minden résszel érdemes legalább 30 percet foglalkoznod.

 1. Személyes márkaépítés alapjai – kezdés
 2. Ismerkedés önmagunkkal – avagy belső erőforrásaink feltérképezése
  1. Ki vagyok én?
  2. Újraértelmezett Johari-ablak – videó 8 perc 
  3. Tehetség – tapasztalat doboz – videó 6 perc 
  4. Értékrendszer – audió 4 perc 
 3. Ismerkedés vállalkozói énünkkel
  1. Célmeghatározás – videó 17 perc 
  2. SWOT – videó 5 perc 
  3. Szuperképesség feltárás
  4. Küldetésnyilatkozat – videó 3 perc 
 4. Mutasd meg magad a világnak!
  1. Brand board – videó 14 perc 
  2. Social kommunikáció – videó 16 perc
  3. Blogoldalad – videó 14 perc
  4. Weboldalad – videó 16 perc
  5. Jó benyomás – audió 8 perc
 5. Énmárka térkép – mindmap

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

A program során egy letölthető, igényesen összeállított munkafüzetből dolgozhatsz, általunk összeállított videókból tájékozódhatsz, számos linkelt cikket olvashatsz el és szakértőt követhetsz be a kapcsolódó témákban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha bármi kérdésed van, olvasd el a GY.I.K. oldalt, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot.

A KURZUS DÍJA

9900 Ft

A PROGRAM MENTORAI

Barta Nikolett – oktatásfejlesztő szakember, karrier coach  bartanikolett.hu
Szlafkai Éva – kommunikációs szakember evaszlafkai.hu

Összedobtuk a szakértelmünket, összesen 15 évnyi tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló és igényes közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. Így született meg a Womenspiration.
Rólunk bővebben: https://womenspiration.hu/alapitok/

Szeretnél fejlődni? Kezdj bele most!

ÉRDEKEL? CSAK 3 LÉPÉS ÉS BELEKEZDHETSZ:

 1. A “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
 2. A webshopban való vásárláshoz regisztrálnod kell, majd utána belépned a megadott adatokkal. A menüben megtalálod a regisztrálást és a belépést is.
 3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM oldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni, és tudod folytatni a tananyagot.

BEIRATKOZOM A KURZUSRA