Womenspiration tagság

Inspiráló nő vagy?
Tartozz a tagjaink közé!

Ahhoz, hogy Womenspiration tag lehess, gyere el legalább 2 eseményünkre. Ezután számodra is járni fognak a kedvezmények, a közös tudásbázishoz való hozzáférés, írhatsz hozzánk a szakterületeddel kapcsolatos blogbejegyzéseket, valamint az ősz folyamán lesz még meglepetésünk!

Persze nem kell tagnak lenned ahhoz, hogy részt vegyél az eseményeinken. Gyere bátran bármelyik témára, majd két alkalom után kedvezményesebben jöhetsz a többire, aztán ha szeretnéd, kiaknázhatod a többi lehetőséget is.

Ösztönző légkör

Ha felismerjük, hogy mások is hasonló helyzeteken mennek keresztül, könnyebbnek érezzük az utat, főként egy ilyen támogató légkörben.

Különféle tapasztalatok

A résztvevők által megélt élethelyzetekből, feldolgozott kudarcokból, megoldott problémákból mindannyian meríthetünk.

Kapcsolatépítés

A résztvevők egy értékes és támogató kapcsolatrendszerhez jutnak hozzá, amely izgalmas együttműködések forrásául szolgálhat.

Ötletmerítés

A résztvevők sokszínűsége, különféle látásmódja garancia arra, hogy új ingerek érjenek és  nagyszerű ötletek megszületését inspirálják.

Közös tudásbázis

Egymás tapasztalataiból, szakértelméből merítve közös tudásbázist építünk, amelyből mindannyian fejlődhetünk.

Kreatív fejlődés

Az érdekes témákat egyedi eszköztárral, hol egyénileg, hol csapatban dolgozzuk fel, nagy hangsúlyt fektetve a résztvevői élményre.

Közös tudásbázist építünk
Inspiráló gondolatok

Sok szerepben helytálló kreatív nőként akármit teszek, a 24 óra kevés. Az időmenedzsment így komoly kihívást jelent, melyre eddig egyetlen bevált receptem van: rugalmasság!

TERPÁK MÓNIKA

ENTERIŐRTERVEZŐ

A munkám és a magánéletem egyensúlya számomra motivációs forrást jelent. Hiszen hatnak egymásra. Amikor ez rendben van és jól érzem magam, akkor a teljesítményem is megnövekszik. A munkahelyi teljesítménynövelés érdekében először ezt a forrást szükséges helyrehozni.

MOSONYI DIÁNA

SZERVEZETI KONFLIKTUSSZAKÉRTŐ

Kreatív szakemberként az énidő kiemelten fontos. Ez az, amiből fel tudok töltődni, ezáltal alkotói energiáim felszabadulnak, és a munka is jobban megy. Ne restellj időt szentelni magadra! Hidd el, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Ilyenek vagyunk
Sokszínű résztvevők, mégis számos tulajdonságban hasonlóak

Kitartóak, előrelátóak, tudatosak, segítőkészek, kreatívak, barátságosak, mosolygósak, félénkek, küzdők, talpraesettek, jó problémamegoldók, gondoskodók, vidámak, pörgősek, lendületesek, magabiztosak, kíváncsiak, bizalmasak, lojálisak, pozitívak, függetlenek, alkotók, önbizalom hiányosak, határozottak, művészlelkek, érdeklődőek, visszahúzódók, nyitottak, vállalkozó szelleműek, sokoldalúak, motiváltak, optimisták, lelkesek, versenyszelleműek, érdeklődők, sokszínűek, fejlődni vágyók, egyenesek, bátrak, ambiciózusak, introvertáltak, kalandvágyók…

Ezekkel foglalkozunk
Vállalkozó, alkalmazott, szabadúszó, épp váltásban lévő…

HR vezető, lifecoach, stratégiai tervező, újságíró, blogger, szabadúszó, szövegíró, rendezvényszervező, üzletvezető, konfliktus szakértő, agilis coach, online marketing, szervezetfejlesztő, sportfejlesztési mentor, PR szakember, kreatív producer, fotós, esküvőszervező, iparművész, futóedző, lakberendező, író, nőiségfejlesztő, vállalkozó, webdesigner, stílustanácsadó, szinkrontolmács, egyetemi hallgató, pénzügyi tanácsadó, dietetikus, tréner, enteriőrtervező, stylist, gyártástervező, projektmenedzser, marketinges, időmenedzsment coach …

#inspiralonovagyok
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
Milyen témák érdekelnek?
Megnézem az eseményeket!