#InspiraloNoVagyok

Inspiráló nő vagy?
Tartozz a tagjaink közé!

Mi, nők, inspiráló hatással vagyunk egymásra a tapasztalataink, gondolataink, cselekedeteink által. Ezért missziónk egy olyan, fiatal nőkből álló közösség összefogása, melynek tagjai mindennapi témák kreatív feldolgozásán keresztül támogatják, fejlesztik és ösztönzik egymást.

Ahhoz, hogy Womenspiration tag lehess, gyere el legalább 2 eseményünkre. Ezután számodra is járni fognak a kedvezmények, a közös tudásbázishoz való hozzáférés, írhatsz hozzánk a szakterületeddel kapcsolatos blogbejegyzéseket, és tavasszal lesz még meglepetésünk! Persze, nem kell tagnak lenned ahhoz, hogy részt vegyél az eseményeinken. Gyere el akár csak egy, számodra érdekes témára, aztán ha tetszik, a következő reggeli után után kedvezményesebben jöhetsz a többire.

Ösztönző légkör

Ha felismerjük, hogy mások is hasonló helyzeteken mennek keresztül, könnyebbnek érezzük az utat, főként egy ilyen támogató légkörben.

Különféle tapasztalatok

A résztvevők által megélt élethelyzetekből, feldolgozott kudarcokból, megoldott problémákból mindannyian meríthetünk.

Kapcsolatépítés

A résztvevők egy értékes és támogató kapcsolatrendszerhez jutnak hozzá, amely izgalmas együttműködések forrásául szolgálhat.

Ötletmerítés

A résztvevők sokszínűsége, különféle látásmódja garancia arra, hogy új ingerek érjenek és  nagyszerű ötletek megszületését inspirálják.

Közös tudásbázis

Egymás tapasztalataiból, szakértelméből merítve közös tudásbázist építünk, amelyből mindannyian fejlődhetünk.

Kreatív fejlődés

Az érdekes témákat egyedi eszköztárral, hol egyénileg, hol csapatban dolgozzuk fel, nagy hangsúlyt fektetve a résztvevői élményre.

Közös tudásbázist építünk
Inspiráló gondolatok

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Amikor tavaly először jártam a reggelin, valami hatalmas energiával távoztam. Egy-egy reggeli alkalmával ritka színvonalas és izgalmas feladatokon keresztül gondolhatjuk át adott az aznapi témát. Ha inspirálódni, kapcsolódni vágytok hasonló gondolkodású nőkkel, akkor mindenképpen látogassatok el egy Womenspiration rendezvényre.

SŐTÉR KITTI

MENTES CUKRÁSZ

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERŐ ANNA

EGYETEMISTA

Az énmárka reggeli egy hatalmas önbizalom boost volt nekem. Ezzel a témával mindig küzdöttem, de a feladatok és a jó kérdések sok mindenre rávilágítottak. Főként az volt nagy felismerés, hogy számomra addig ismeretlen emberek olyan dolgokat mondtak rólam, amiket mindig is szerettem volna hallani.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.
A WS számomra önfejlesztés, énidő és önfeledt szórakozás is egyben!

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Ilyenek vagyunk
Sokszínű résztvevők, mégis számos tulajdonságban hasonlóak

Kitartóak, előrelátóak, tudatosak, segítőkészek, kreatívak, barátságosak, mosolygósak, félénkek, küzdők, talpraesettek, jó problémamegoldók, gondoskodók, vidámak, pörgősek, lendületesek, magabiztosak, kíváncsiak, bizalmasak, lojálisak, pozitívak, függetlenek, alkotók, önbizalom hiányosak, határozottak, művészlelkek, érdeklődőek, visszahúzódók, nyitottak, vállalkozó szelleműek, sokoldalúak, motiváltak, optimisták, lelkesek, versenyszelleműek, érdeklődők, sokszínűek, fejlődni vágyók, egyenesek, bátrak, ambiciózusak, introvertáltak, kalandvágyók…

Ezekkel foglalkozunk
Vállalkozó, alkalmazott, szabadúszó, épp váltásban lévő…

HR vezető, lifecoach, stratégiai tervező, újságíró, blogger, szabadúszó, szövegíró, rendezvényszervező, üzletvezető, konfliktus szakértő, agilis coach, online marketing, szervezetfejlesztő, sportfejlesztési mentor, PR szakember, kreatív producer, fotós, esküvőszervező, iparművész, futóedző, lakberendező, író, nőiségfejlesztő, vállalkozó, webdesigner, stílustanácsadó, szinkrontolmács, egyetemi hallgató, pénzügyi tanácsadó, dietetikus, tréner, enteriőrtervező, stylist, gyártástervező, projektmenedzser, marketinges, időmenedzsment coach …

#inspiralonovagyok
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
  • womenspiration workshop
Milyen témák érdekelnek?
Megnézem az eseményeket!