Alapítók

SZERELEMPROJEKT
``Lelkes tenniakarás motivál minket!``

2018. januárjában egy kávé mellett született meg az ötlet, hogy a két nyughatatlan, kíváncsi, a munkájukat szenvedéllyel végző nő létrehozna egy olyan egyedülálló közösséget a korukbeli nőknek, amely szakmailag inspiráló, minden ízében magas minőségű, és ahová jó érzés tartozni. Niki a szervezésben és a partnerkapcsolat tartásban, Évi a kreatív anyagok összeállításában és a kommunikációban találta meg a szerepét, míg az események szakmai tartalmát együtt dolgozzák ki. 2018. februárjában már meg is tartották az első Womenspiration eseményt, és azóta is töretlen lelkesedéssel vetik bele magukat ennek a szerelemprojektnek a fejlesztésébe.

8
projektet/vállalkozást vezetünk
15
év tapasztalat
100
együttműködésnél is több
Közösség- és oktatásfejlesztő
Barta Nikolett
Barta Nikolett oktatásfejlesztő - Womenspiration
Az értékteremtő munka az én művészeti ágam

Szenvedélyem a gyerekek, fiatalok és útkereső fiatal nők fejlesztése, támogatása és inspirálása, így elsősorban ilyen jellegű programok megálmodásán, megszervezésén és megvalósításán dolgozom. Hiszek a közösségek erejében, szeretek érdekes emberekhez kapcsolódni, közösen alkotni velük, vagy éppen támogatni őket a fejlődésben.

bartanikolett.hu
Bridge Bizniscool

A Bridge Bizniscool egy élményalapú vállalkozási műhely 8-14 év közötti gyerekeknek országszerte. 6 hetes kurzusok és nyári táborok formájában igyekszünk a kisiskolásokat játékos úton bevezetni a vállalkozások világába és azon készségeiket fejleszteni, melyek a jövő munkaerőpiacán nélkülözhetetlenek lesznek.

Bridge bizniscool logó
Így dolgozunk mi

Az Így dolgozunk mi egy többszörösen díjnyertes, középiskolás fiatalok tudatosabb pályaválasztását segítő program. Látókörbővítő nyári táborok, pályaválasztási coaching alkalmak, önismereti és továbbtanulási tréningek szervezésével, inspiráló történetek bemutatásával támogatjuk a felnövő generáció tagjait.

Így dolgozunk mi logó
Business Women's Network

A BWN az üzleti életben fejlődő sikeres nők bizalmi köre. Nonprofit egyesületünk fókuszában a nők gazdasági és társadalmi szerepvállalásának növelése, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése és a nemzetközi tudásmegosztás áll. Havonta szervezünk látókörbővítő, zártkörű szakmai és kulturális programokat.

Edisonplatform

Az Edisonplatform üzleti döntéshozók által elindított gondolatformáló közösség, amely összefogja és együttműködésre ösztönzi a gyerekek készségfejlesztéséhez kapcsolódó, értékalapon gondolkodó, tudásalapú szereplőket. Az Edisonplatform gyűjtőhelye olyan piaci és civil kezdeményezéseknek, akik jó gyakorlatokkal, izgalmas módszertanokkal fejlesztik az általános iskoláskorú gyerekeket és szüleiket.

Niki az a szakember, aki minden projektjében megmutatja, hogy az üzleti életben is lehet szívvel dolgozni és így érni el komoly eredményeket. Jó hangulatban, emberi értékek mentén lehet vele együtt dolgozni és így érni el a kitűzött célokat, mérőszámokat. Biztos vagyok benne, hogy sok komoly eredményt ér még el karrierje során.

NAGY ANDREA
NAGY ANDREA
SZAKMAI IGAZGATÓ - PARRISH&CRAWLER INTERNATIONAL

Az embernek olykor lehetősége van együtt dolgozni valaki olyannal, aki pillanatok alatt megérti a gondolatait és az ötleteit. Niki számomra egy ilyen ember. Különböző szemszögből tudjuk nézni a közös projektünket és bár gyakran különbözik a véleményünk bizonyos dolgokban, mégis soha nem veszítjük szem elől a közös célunkat. Hihetetlenül hatékonyan dolgozik és elképesztően inspiráló személyiség.

MAJOR ZOLTÁN
MAJOR ZOLTÁN ``PEPE``
UX DESIGNER - ÍGY DOLGOZUNK MI TÁRSALAPÍTÓ

Niki folyamatosan gondolkozásra késztetett. Inspirált arra, hogy valóban nézzek mélyen magamba, és találjam meg az értékeimet, az erősségeimet, amelyek segítségével meg tudom fogalmazni azt az irányt, amerre el szeretnék indulni. Nikinek hála, ma már határozott elképzelésem van a jövőmről.

DR. GRÉCZY LILI
DR. GRÉCZY LILI
KARRIER COACH ÜGYFÉL
Kreatív szakember
Szlafkai Éva
Kíváncsi tudásvágy hajt!

Szabadúszó kreatív szakemberként igényes online tartalmakat készítek. Engem ez inspirál! Több mint 10 év reklámügynökségi, vállalati marketing, és nyomdai tapasztalat birtokában komplexen átlátom a web, a dizájn, a tartalom és a marketing területét. Kíváncsi tudásvágy hajt, amely szuper muníció számos projekthez: blogokat és weboldalakat szerkesztek, a HVG Kiadó szakmai partnere vagyok, valamint társalapítója a Womenspiration programsorozatnak és a Nők az úton podcastnak. A kreatív gondolkodás témakörét kutatom, ebben a témában vezetem a Szikra magazinblogomat is. A különféle nézőpontokban, a kíváncsiság szemléletformáló erejében és az igényes tartalomban hiszek.

evaszlafkai.hu
Nők az útON podcast

Csorba Anitával alapítottuk a Nők az útON gondolatébresztő, beszélgetős podcast csatornát, amelynek témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak. A hetente jelentkező beszélgetések tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra. Elérhető az összes podcast csatornán és a nokazuton.hu weboldalon.

nokazuton-logo-150x
Szikra magazinblog

Alapító-főszerkesztője vagyok a Szikra Magazinblognak, amelynek célja, hogy más nézőpontból is megvilágítsa a lehetőségeket, pozitív realista módon felrázzon és kreatív szemléletre inspiráljon. Szemléletformáló blog azoknak, akiket hajt a kíváncsi tudásvágy, így több ezer olvasót inspirál kreatív gondolkodásra nap mint nap.

szikra-magazin-logo-150x
Street Office

Társalapítója vagyok ennek a szabadúszók által létrehozott kreatív műhelynek (web-marketing-grafika), amelynek célja, hogy munkaidőtől és munkahelytől függetlenül, szabadon, a kreatív gondolatokat nem korlátozva valósítsuk meg a ránk bízott projekteket. Külön dolgozunk, mégis együttműködve, ha több szakértelmet kíván egy-egy projekt.

HVG partner

Kreatív partnere vagyok a HVG Kiadónak, így számos területen együttműködöm velük. A HVG könyvek és a HVG Szemináriumok & Konferenciák content managere vagyok, rendszeresen írok a HVG Business Magazinba, valamint a 2018-as HVG Restart Női Konferencia tartalmi szervezője voltam.

HVG-szeminariumok-es-konferenciak-konyvek partner Szlafkai Éva

Évivel sok közös ügyünk volt már. Voltam munkaadója, voltam megrendelője és bizonyos helyzetekben pedig baráti tanácsokkal segítettem munkásságát. Izgalmas, színes egyéniség, aki bírja a szakmai kihívásokat. Évivel öröm a munka. Célorientált, könnyen megérti és rárezonál az ügyfelei elképzelésére, mindemellett határozott és saját elképzelésekkel rendelkezik. Kreativitása és tettvágya határtalan. Igazi főnyeremény!

CSEREKLEI ZOLTÁN
ALAPÍTÓ - FEMCAFE.HU

Évi megtestesíti a tökéletes content managert: egyszerre kreatív, alapos, megbízható és precíz. A kampányok kialakításában proaktívan vesz részt, a termékeket (HVG könyvek és HVG rendezvények) „tulajdonosként” kezeli és ismeri. És az már csak hab a tortán, hogy képes kitalálni az ügyfél gondolatait.

DARVAS ADRIENNE
PR - HVG KÖNYVEK

Kézenfekvő volt számomra, ha egyedi és minőségi megjelenítést, arculatot szeretnék magamnak, akkor ebben Évitől kell segítséget kérnem. Már az első találkozás után tudtam, hogy a végeredmény majd túlszárnyalja az elképzeléseimet, és maximális bizalmat adtam Évinek… megérte!  A közös munka folyamata az ötleteléstől a kivitelezésig végig nagyon izgalmas volt, és ügyfélként maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Évi pontossága, kreativitása és a személyisége nekem garancia a minőségre.

PATAKI JÁNOS
SZERVEZETFEJLESZTŐ - bCONNECTED CONSULTING
CÉLUNK

egy olyan igényes, egymást fejlesztő közösség létrehozása, melynek tagjai mindennapi témákat dolgoznak fel kreatív formában, ezáltal támogatják, ösztönzik és inspirálják egymást.

Szlafkai Éva és Barta Nikolett

Írtak, beszéltek rólunk!
Sajtómegjelenések
Milyen témában inspirálódnál?
Megnézem az eseményeket