Támogató partnereink

Állandó partnerünk
HVG Könyvek

Neves szerzőktől, a világ legújabb, sokszor meghökkentő trendjeiről szóló gondolatébresztő könyvek.

Minden reggeli témájához illesztünk két HVG könyvet is, amelynek tartalmát belecsempésszük a feladatokba vagy épp hasznos információkkal készülünk belőlük. A reggeli napján kedvezményesen szerezhetőek be a könyvek a résztvevők számára, illetve két példány kisorsolásra is kerül a reggeli végén.

https://hvgkonyvek.hu

HVG könyvek
Állandó partnerünk
Nespresso

Ne csak nálunk kávézz, lepd meg a saját céged/csapatot az isteni Nespressoval!

Ízlettek a Nespresso kávék a reggelin? Ajánld a Nespressot cégednek, hogy mindennap ilyen finom kávéval válhass még hatékonyabbá a munkahelyeden. Minden megvalósult találkozóért cserébe egy Nespresso Professional ajándékcsomaggal lep meg téged a támogatónk, amelynek tartalma: egy Latte Art könyv (HVG), egy 250 ml-es Monin szirupés egy fennséges Nespresso csoki.
MIT KELL TENNI AZ AJÁNDÉKÉRT CSERÉBE? Ajánld a Nespresso Professional gépeket, kávékat ismerőseidnek, ők pedig ezen a vevőszolgálati elérhetőségen kereshetik fel a céget, hivatkozva rád és a Womenspiration-re.

nespresso.hu@lyreco.com | 06 80 08 01 08

nespresso
2019. októbertől partnerünk
Szikra Coworking Space

Coworking? Munka, nyugalom és kapcsolatok. A budapesti Szikra a megoldás digitális nomádoknak, szabadúszóknak és 21. századi cégeknek.

Budapest központjában, a metró és a négyeshatos mellett találod szeptembertől a város legújabb közösségi irodáját, a Szikrát. A 850 négyzetméteres épületben dolgozhatsz munkaállomásnál, szervezhetsz előadást, tarthatsz megbeszélést. Saját recepciós, hangszigetelt fülkék, villámgyors net, zárható szekrény, postai szolgáltatások.

https://szikra.space/

szikraspace
Árvai Dóra
2019. őszi évad
Árvai Dóra - fotós

Szeretem az életem, hogy folyamatosan újabb tapasztalatokat, lehetőségeket és tanulnivalókat ad az utam során, amelyek mind olyan kalandok, amik izgalmassá és színessé teszik a hétköznapokat. Ezek visznek előre, amikor utazom vagy épp egy izgalmas projecten dolgozom, mint fotós vagy grafikus. Fotózás a szenvedélyem, emellett írásban is szeretem megosztani a gondolataim, ezért nyitottam egy blogot a történeteimnek. A képeimmel igyekszem értéket teremteni és adni, szeretem elkapni a vidám pillanatokat, amikor ragyogó szemmel megszületik valami a másik emberben is. Remélem, hogy ezek a pozitív energiák tovább kísérnek az utamon.

AJÁNDÉK FELAJÁNLÓ WS TAG
Fekete Lívia - UI/UX designer, fluid art művész
A MOME-n végeztem designerként és művész-tanárként, majd 2015-ben kezdtem el a fluid festmények készítését, eleinte saját örömömre, később jöttek a megrendelések és egyre többet foglalkoztam vele. Festményeim folyósított akrillal és műgyantával készülnek. Inspirációm a természet, folyók, óceánok. Nagyon érdekel a világűr szépsége, gazdagsága, a Föld változatossága és csodás felületei, színei, formái, űrbéli tájak – egy más perspektíva. Célom, hogy behozzam az otthonokba a természetet és sok pozitív energiát. Valamint szeretném megismertetni ezt a végtelenül szabad és inspiráló technikát másokkal, ezért workshopokat tartok érdeklődőknek a témában. A Fluid-Art workshopokon megismerkedünk több technikával, tanulunk picit a színekről, kompozícióról, egyeztetjük, hogy ki milyen technikával és színkombinációval fog alkotni. Minden résztvevővel közösen kitalakítjuk a tervet és tanácsokkal, tippekkel látom el őket. Sokan attól tartanak, hogy nem fog menni nekik a festés, a tapasztalatom viszont az, hogy ha megvannak a megfelelő színek és az egyén személyiségéhez passzoló technika, akkor garantált az impresszív végeredmény. Nagyon élvezem látni a résztvevők arcán a felszabadultságot és az alkotás örömét. A Fluid Art egy igazán nagy élmény, fantasztikus megtapasztalni, ahogyan egy csoda létrejön az ember kezei közül.
Pakó Petra
2018-2019
Pakó Petra - fotós
Petra vagyok. Történeteket mesélek. Amikor fotózom, arra törekszem, hogy a végeredmény őszinte és természetes legyen. Kevéssé instruálok, inkább hagyom, hogy a történetetek könnyedén kibontakozzon a szemem előtt. Nem a tökéletes pózt, sokkal inkább az intim pillanatokat és valódi érzelmeket keresem. Számomra az a legkedvesebb, ha a természetben fotózhatok, új helyeket felfedezve, és ameddig csak tehetem természetes fényeket használok. A jegyesfotózások és kreatív fotózások alkalmával van, amikor plusz négy láb is elkísér, Trikó kutya személyében. El sem hinnétek milyen profi asszisztens.
AJÁNDÉK FELAJÁNLÓ WS TAG
Sas Veronika - dekoratőr és díszítőfestő
Pár éve foglalkozom újra festészettel. Dekoratőrként régóta dolgozom egy nagyvállalatnál és egy idő után úgy éreztem szükségem van a fejlődésre. Hiányzott az egyéni szabadság amelyet nem kell alárendelni semmilyen kereskedelmi esztétikának. Az eredeti szakmám miatt könnyű volt feleleveníteni a festészeti alapokat. Azóta egy egész kis támogató közösség lett körülöttem. Túl vagyok öt kiállításon, ami megerősített abban, hogy értékes, mások számára is örömet okozó tevékenységet folytatok. Elkezdtem egy festménybecsüs tanfolyamot is, ami szintén megerősített abban hogy nem késő újrakezdeni, tanulni és kilépni mások elé az alkotásaimmal, megfelelési kényszer nélkül, stresszmentesen. Ezzel az útkereséssel megtaláltam a balanszot a munkám és a szenvedélyem között. Legtöbbször akrillal festek vászonra, de akverellezni is szeretek. A Dunakanyarban lévő otthonunkban kialakított kis műhelyben festek. A festményeim egy része tavasztól őszig, megtalálható a tihanyi Balatoni Buborékboltban.
Zsobrák Nóra
2019. ŐSZI ÉVAD
Zsobrák Nóra - fotós

Ha csak egy képpel kéne bemutatkoznom, akkor azon a képen a barátaimmal ülök egy kocsiban éppen Isztambul felé tartunk, úgy hogy reggel még Görögországba akartunk menni, az utánunk lévő autóban egy másik kupac baráttal együtt és pihenés gyanánt egy kamionos megállóhelyen táncolunk az aszfalton. Önismereti és terápiás céllal kezdtem el a fényképezésre fókuszálni, amit főleg egy terápiás fotó csoportnak köszönhetek, és azoknak a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek, akikkel együtt jártunk a fotó sétákra. Egyébként szociális munkás vagyok, a munkám során emberekkel foglalkozom, ezért is érdekes nekem egy objektíven keresztül szemlélni az embereket, a közöttük lévő kapcsolódásokat és a hangulatot ami körülveszi őket, ezt szeretném a képeimmel adni.
https://photography.norazsobrak.com/

Sokan mellénk álltak!
EDDIGI ÖSSZES PARTNERÜNK
zwack_logo
nespresso_logó 200x133
szikra-coworking-logo