Támogató partnereink

2020. tavaszi évadra helyszínünk
LOFFICE

Mi vagyunk a coworking munkamodell meghonosítói. 5 helyszínen, 2 országban adunk teret ötleteidnek és támogatást céljaid eléréséhez. Egyszemélyes munkaállomások, kis- és nagyirodák, tárgyalók, rendezvényterek… Válassz TE!

KIK VAGYUNK?
Az ELSŐK vagyunk, de mindig újak, KORTÁRSAK vagyunk, de tiszteljük a régit, BUDAPESTIEK vagyunk, de nemzetköziek, BÜSZKÉK vagyunk, de szerények, LÁNYOK, FIÚK, ANYÁK és APÁK vagyunk, GYEREKEK, FELNŐTTEK és CSALÁD vagyunk, KÖZÖSSÉG vagyunk, de mind egyediek.

MIT SZERETÜNK?
TERET adni, nyitni, szépíteni, ÉRTÉKET teremteni, TUDÁST szerezni, megosztani, SEGÍTSÉGET adni, kapni, INSPIRÁLNI, gyönyörködni, HATÁROKAT feszegetni, EMBEREKET összekötni.

http://budapest.lofficecoworking.com/

Loffice iroda
2020. tavaszi évadra partnerünk
LOFFICE Coworkid

A Loffice közösségi iroda által életre hívott kezdeményezés, a Coworkid, egy olyan új, családbarát közösségi modell, amellyel immáron két éve segítjük elő egy élhetőbb világ megteremtését, és könnyítjük meg a kisgyermekes szülők munkába való visszatérését.

Működésünk két éve alatt több száz nő és édesanya vett részt a szakértők és nagyvállalati partnerek bevonásával szervezett eseményeinken, többek között vállalkozásösztönző tréningeken, pályaorientációs tanácsadásokon, álláskeresésre felkészítő workshopokon, inspirációs és networking rendezvényeken.

Hisszük, hogy ha a nagyvállalatokat, cégeket összekötjük a kisgyermekes szülőkkel, akkor egy olyan platformot teremthetünk, ahol mindenki megtalálja számításait: a munkaadók rátermett, szaktudással és kellő munkatapasztalattal rendelkező munkavállalókat, a szülők pedig olyan munkahelyeket, ahol adottak a rugalmas, családbarát feltételek.

LofficeCoworkid
Állandó partnerünk
Berkes-Bognár Nikolett

Niki a Womenspiration közösségi média kommunikációjáért felel.

“A marketing már az egyetemen is a kedvenc tantárgyam volt és ez a szerelem azóta is töretlen. 3 év marketing menedzseri pozíció után döntöttem úgy, hogy szabadúszó leszek és létrehozom saját márkámat Socialight néven. Social media tanácsadóként márkaépítőknek segítek abban, hogy megtanuljanak hitelesen és önazonosan kommunikálni közösségi oldalaikon és kiépíteni egy valóban elkötelezett közösséget kizárólag organikusan. Amellett, hogy social media témában szenvedélyesen szívom magamba a tudást, különösen foglalkoztat az önfejlesztés és önismeret témaköre, a munka-magánélet egyensúly kialakítása, női szerepeink megélése, a vállalkozói lét izgalmai, de imádom a jó sorozatokat, a lebilincselő könyveket, a logikai feladványokat, Marvel fan vagyok, appmániás, és minden történetben az a kedvenc részem, amikor a szerelmesek végre összejönnek. Mindemellett közösségmániás is vagyok, éppen ezért imádom annyira a Womenspirationt és örülök, hogy én is a részese lehetek. Közben pedig elkezdtem építeni a sajátomat is, a Socialight Business Besties közösséget, ami jelenleg a szívem csücske és szeretettel várok ott mindenkit, akinek szüksége van támogató üzleti barátokra!”

Berkes-Bognár Nikolett
Állandó partnerünk
HVG Könyvek

Neves szerzőktől, a világ legújabb, sokszor meghökkentő trendjeiről szóló gondolatébresztő könyvek.

Minden reggeli témájához illesztünk két HVG könyvet is, amelynek tartalmát belecsempésszük a feladatokba vagy épp hasznos információkkal készülünk belőlük. A reggeli napján kedvezményesen szerezhetőek be a könyvek a résztvevők számára, illetve két példány kisorsolásra is kerül a reggeli végén.

https://hvgkonyvek.hu

HVG könyvek
Workshop partnerünk
Dove

“Felgyorsult és előítéletekkel teli világunkban frissítően izgalmas és igazi alternatívát nyújt a hölgyek számára a Dove. A női szépség nemcsak a megjelenésünkről szól, hanem arról is, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.”

Az ÖNBIZALOM, ÖNBECSÜLÉS, ÖNÉRTÉKELÉS témájú reggelijeinken a Dove csapata is részt vesz egy saját workshop feladattal és előadással, valamint termékfelajánlással a résztvevő nőknek.

https://www.dove.com/hu/

dove
Állandó partnerünk
Nespresso

Ne csak nálunk kávézz, lepd meg a saját céged/csapatot az isteni Nespressoval!

Ízlettek a Nespresso kávék a reggelin? Ajánld a Nespressot cégednek, hogy mindennap ilyen finom kávéval válhass még hatékonyabbá a munkahelyeden. Minden megvalósult találkozóért cserébe egy Nespresso Professional ajándékcsomaggal lep meg téged a támogatónk, amelynek tartalma: egy Latte Art könyv (HVG), egy 250 ml-es Monin szirupés egy fennséges Nespresso csoki.
MIT KELL TENNI AZ AJÁNDÉKÉRT CSERÉBE? Ajánld a Nespresso Professional gépeket, kávékat ismerőseidnek, ők pedig ezen a vevőszolgálati elérhetőségen kereshetik fel a céget, hivatkozva rád és a Womenspiration-re.

nespresso.hu@lyreco.com | 06 80 08 01 08

nespresso
FOTÓSAINK BEMUTATÁSA
Árvai Dóra
2019. őszi évad fotósa
Árvai Dóra - fotós

Szeretem az életem, hogy folyamatosan újabb tapasztalatokat, lehetőségeket és tanulnivalókat ad az utam során, amelyek mind olyan kalandok, amik izgalmassá és színessé teszik a hétköznapokat. Ezek visznek előre, amikor utazom vagy épp egy izgalmas projecten dolgozom, mint fotós vagy grafikus. Fotózás a szenvedélyem, emellett írásban is szeretem megosztani a gondolataim, ezért nyitottam egy blogot a történeteimnek. A képeimmel igyekszem értéket teremteni és adni, szeretem elkapni a vidám pillanatokat, amikor ragyogó szemmel megszületik valami a másik emberben is. Remélem, hogy ezek a pozitív energiák tovább kísérnek az utamon.
https://adventuresofdora.com/

Dombi Vera
2020. tavaszi évad fotósa
Dombi Vera - fotós

Vera vagyok, egy nő, aki a mai világban folyamatosan keresi a helyét.Így találtam rá álmaim hivatására a fotózásra, és ezen belül is a női portré fotózásra. Hiszem, hogy minden nőben meg lehet ragadni a szépséget, az örömöt és a magabiztosságot. A legkedvesebb modelljeim az igazi Nők, akik sok szerepben próbálnak helytállni, hol sikerekkel, hol pedig kisebb-nagyobb kudarcokkal. Képeimmel szeretném megmutatni, hogy ők úgy gyönyörűek, ahogy vannak, és lehetnek akár “címlapon” is. A fotózásaim mögött egy őszinte történet van, ami számomra nagyon sokat jelent. Szeretném elérni, hogy a fotózás után többnek és szebbnek lássák magukat. Olyan fotós szeretnék lenni, akitől nem csak néhány képet kapnak, hanem egy életélményt, ami segíti őket a mindennapok küzdelmeiben és örömeiben.

Pakó Petra
2018-2019
Pakó Petra - fotós
Petra vagyok. Történeteket mesélek. Amikor fotózom, arra törekszem, hogy a végeredmény őszinte és természetes legyen. Kevéssé instruálok, inkább hagyom, hogy a történetetek könnyedén kibontakozzon a szemem előtt. Nem a tökéletes pózt, sokkal inkább az intim pillanatokat és valódi érzelmeket keresem. Számomra az a legkedvesebb, ha a természetben fotózhatok, új helyeket felfedezve, és ameddig csak tehetem természetes fényeket használok. A jegyesfotózások és kreatív fotózások alkalmával van, amikor plusz négy láb is elkísér, Trikó kutya személyében. El sem hinnétek milyen profi asszisztens.
Zsobrák Nóra
2019. ŐSZI ÉVAD
Zsobrák Nóra - fotós

Ha csak egy képpel kéne bemutatkoznom, akkor azon a képen a barátaimmal ülök egy kocsiban éppen Isztambul felé tartunk, úgy hogy reggel még Görögországba akartunk menni, az utánunk lévő autóban egy másik kupac baráttal együtt és pihenés gyanánt egy kamionos megállóhelyen táncolunk az aszfalton. Önismereti és terápiás céllal kezdtem el a fényképezésre fókuszálni, amit főleg egy terápiás fotó csoportnak köszönhetek, és azoknak a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek, akikkel együtt jártunk a fotó sétákra. Egyébként szociális munkás vagyok, a munkám során emberekkel foglalkozom, ezért is érdekes nekem egy objektíven keresztül szemlélni az embereket, a közöttük lévő kapcsolódásokat és a hangulatot ami körülveszi őket, ezt szeretném a képeimmel adni.
https://photography.norazsobrak.com/

EGYÜTTMŰKÖDŐ TAGOK 2020-BAN
Kollár Anna
AJÁNDÉKCSOMAG FELAJÁNLÓ WS TAG
Kollár Anna - Self-Love coach

Kollár Anna, Self-Love Coach, a Modern Istennők Kézikönyvének bestseller írója, az exkluzív Self-Love Club online klub és közösség alapítója, motivációs tréner. Naponta több tízezer lelket inspirál online platformjain, Facebook és Instagram oldalán, valamint emaileken keresztül – hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és fedezd fel a benned élő Istennőt! A saját Ego-lányával több mint 16 év önismereti munkájának és számtalan tréningnek köszönhetően barátkozott meg, azóta pedig folyamatosan képzi magát, mert hiszi, hogy mindannyian tanulni és tapasztalni érkeztünk a Földre.
www.kollarannacoach.hu

AJÁNDÉK FELAJÁNLÓ WS TAG
Máté Anna

A főállásom mellett szabadúszó sminkesként tevékenykedek, és emellett nagyon érdekel az önelfogadás, önkifejezés témája. A 2020-as személyes céljaim egyike az énmárkám erősítése és a márkaüzenet csiszolása, mert nagyon hiszek abban, hogy a smink a lélekre is tud hatni. Bár minden szépségipari szolgáltató kicsit terapeuta is ?, de szeretnék valami pluszt adni az embereknek egy-egy szép smink mellett.

EGYÜTTMŰKÖDŐ TAGOK VOLTAK 2019-BEN
Fekete Lívia - UI/UX designer, fluid art művész
Komjáthy Alíz
Komjáthy Alíz - tanácsadó szakpszichológus, coach
Nagy Dóri
Nagy Dóri - stylist
Sas Veronika - dekoratőr és díszítőfestő
Sokan mellénk álltak!
EDDIGI ÖSSZES PARTNERÜNK
zwack_logo
nespresso_logó 200x133
szikra-coworking-logo
viblance
Loffice logó
Dombi Vera logó