Évtervezés tudatosan kurzus

MIRŐL SZÓL EZ A KURZUS?

A hétköznapi rohanásban, a rutinfeladatok közepette gyakran hajlamosak vagyunk túlpörögni – a különböző szerepeinkben való folyamatos megfelelési vágy, a rengeteg teendő kipipálása közben ritkán állunk meg egy kicsit és nézünk vissza. Ritkán adunk hálát, mondunk köszönetet másoknak, veregetjük hátba saját magunkat az elért kisebb-nagyobb sikereink miatt. Az pedig még ritkábban fordul elő, hogy az olyan eseményeket, amelyeket egy adott pillanatban kudarcként éltünk meg, górcső alá vegyünk és alaposabban végiggondoljuk, hogy mit is tanulhatunk belőle.

Az új év, sőt az újabb évtized beköszönte jó apropó arra, hogy most végre valóban időt és teret szenteljünk annak, hogy értékeljük a mögöttünk álló időszakot és alaposan, tudatosan vágjunk neki a következő évnek.

Ez az online kurzus ebben hivatott neked segíteni.

A kurzus 4 fejezetén és azon belül 9 leckéjén olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted és bármikor visszatérhetsz a leckékhez (GY.I.K). Videók és kreatív feladatok segítségével haladhatsz végig az anyagon, miközben hasznos és elgondolkodtató kérdésekkel támogatjuk a tavalyi éved lezárását és a jövő éved tudatos megtervezését. A kurzus a 2019/20-as évre készült, de bármikor alkalmazható.

Évtervezés online kurzus

NEKED VALÓ EZ A KURZUS, HA…

 • szeretnéd levonni a tanulságokat az előző évből
 • szeretnéd tudatosan megtervezni az előtted álló évet, évtizedet.
 • nagy változások várnak rád az új évben, például saját vállalkozásba kezdesz, szakmát váltasz, gyermeked születik, külföldre költözöl…
 • jól jönne a vezetett és irányított segítség az elengedéshez és újrakezdéshez
 • szereted magad fejleszteni

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

Az online tananyag 4 modulján olyan tempóban haladhatsz végig, ahogy neked megfelel, így a saját igényeidre, időbeosztásodra szabhatod a téma feldolgozását. Akár 1 nap alatt elvégezheted! Minden modulban számos feladatot, elgondolkodtató kérdéseket és videókat találsz. Amelyeket már elkezdtél vagy elvégeztél, ahhoz bármikor visszatérhetsz a PROFILOM oldalon.

 1. A tavalyi év lezárása és értékelése
  1. Kulcsszavak
  2. Mindmapping
  3. Elengedés
 2. Évtervezés
  1. Mesterhármas
  2. Szerep alapú tervezés
  3. Motivációs tábla az új évre
 3. Élettervezés
  1. Időtorta
  2. Stresszkezelés
  3. Pénzügyi tervezés
 4. Mit hoz a jövő?
  1. Üzenet a jövőből

MIT TARTALMAZ A KURZUS?

Az online kurzusunk során egy letölthető, igényesen összeállított munkafüzetből dolgozhatsz, az általunk összeállított videókból tájékozódhatsz, önismereti és elgondolkodtató kérdések mentén fejlesztheted önmagad, valamint az elsajátított ismereteken kívül egy inspiráló oklevéllel is gyarapodsz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha bármi kérdésed van, olvasd el a GY.I.K. oldalt, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot.

A KURZUS DÍJA

5900 Ft

A KURZUS OKTATÓI

Barta Nikolett – oktatásmódszertani fejlesztő, karrier coach  bartanikolett.hu
Szlafkai Éva – kreatív szakember, professzionális online tartalom evaszlafkai.hu

Összegyúrtuk a szakértelmünket, összesen 15 évnyi tapasztalatunkat és lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal, inspiráló és igényes közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. Így született meg a Womenspiration.
Rólunk bővebben: https://womenspiration.hu/alapitok/

Szeretnéd lezárni, értékelni a mögötted álló évet és tudatosan megtervezni következőt? Kezdj bele most!

ÉRDEKEL? CSAK 3 LÉPÉS ÉS BELEKEZDHETSZ:

 1. A “Beiratkozom a kurzusra” gomb a webshopunkba navigál, ahol kényelmesen meg tudod vásárolni a kurzust.
 2. A webshopban való vásárláshoz regisztrálnod kell, majd utána belépned a megadott adatokkal. A menüben megtalálod a regisztrálást és a belépést is.
 3. Fizetés után az e-mailben kapott linkre kattintva vagy a PROFILOM oldalon a feliratkozott kurzusoknál bármikor el tudod kezdeni, és tudod folytatni a tananyagot.
BEIRATKOZOM A KURZUSRA