WORKSHOP

Tudatos évtervezés 2019 - Tervezz céltudatosan és önazonosan!

A workshopon kiértékeljük a 2018-as évedet, majd ez alapján és a céljaidat figyelembe véve kreatív módszertannal megtervezzük a 2019-es évedet!

Ha szeretnéd a tavalyi év következtetéseit beleépíteni a jövő évbe, megtalálni a mozgatórugóid szerepét a céljaid felé vezető út kijelöléséhez és végigjárásához, akkor ez a workshop neked való!

Visszaemlékszünk, összegzünk, konklúziót vonunk le, szembenézünk a félelmekkel/halogatással/kudarcokkal, kielemezzük, majd elengedjük a 2018-as évet. Ezután olyan módszertani feladatokat és eszközöket adunk a kezedbe, melyek segítségével sikeresen megtervezheted és átláthatod a jövő éved, sőt, konkrét akciótervet is formálhatsz köré. Ha szükséged van helyre, időre, motiváló közegre és praktikus tanácsokra, hogy végre tudatosan tervezhesd meg a következő évedet, valamint egy “cinkostársra”, aki figyelemmel követi a vállalásod, akkor neked való ez a workshop!

JELENTKEZEM!
 • dátum2019. január 13.
 • időpont10:00-17:00
 • LÉTSZÁMMAXIMUM 15 FŐ
 • helyszínCosmic Latte Szaloniroda 1113 Bp, Bartók Béla út 79.
 • részvételi díj24900 Ft, WS tagoknak 20400 Ft
 • all inclusivecatering (étkezés, snack, italok, kávé), szakmai anyagok, munkafüzet
 • AJÁNDÉKHVG könyv
Milyen volt az utad?
Kiértékeljük a 2018-as éved!

Neked mi fért bele az elmúlt 12 hónapba, 52 hétbe, 365 napba? Munkahely-, vagy esetleg karrier váltás? Bővülő család, eljegyzés, esküvő, vagy más meghatározó életesemény? Milyen nem várt fordulatokat hozott 2018 és mit tanultál belőle? Mi volt a legfontosabb dolog, amit megtettél magadért? És másokért? Mit éltél meg igazi sikerélményként idén és hogyan jutalmaztad meg magad érte? Kik voltak azok a személyek, akik a legnagyobb hatást gyakorolták rád? Mi volt az év legnagyobb tanulsága a számodra és hogyan tudod ezt a jövőben hasznosítani?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések mentén fogunk visszagondolni az elmúlt 1 évünkre. Sikerélményeket osztunk meg, visszaemlékszünk, összegzünk, konklúziót vonunk le, és miután kielemeztünk, elengedjük a 2018-as évet.

Hova juthatsz még el?
Megtervezzük a 2019-es éved!

A múltból tanulva képesek lehetünk megtervezni úgy a jövőnket, hogy ne essünk időről időre ugyanazokba a csapdákba. Így miután összegeztük a 2018-as évet, a jövő felé orientálódunk. Milyen nagy álmaid/céljaid/kudarc-félelmeid vannak munka és magánélet terén? Mire szeretnéd irányítani a figyelmed a különböző életterületeken? Hogyan bontod az éves célod kisebb lépésekre? Milyen pénzügyi célokat tűznél ki 2019-re? Mi az a 3 dolog, amit mindenképpen el szeretnél érni jövőre? Vannak olyan szokásaid/rutinjaid, melyeken szívesen változtatnál? Milyen irányban szeretnél fejlődni 2019-ben?

Olyan módszertani feladatokat és eszközöket adunk a kezedbe, melyek segítségével sikeresen megtervezheted és átláthatod a jövő éved, sőt, konkrét akciótervet is formálhatsz köré.

Legyenek hosszú távú céljaink!

Rendszeresen úgy viselkedünk, mintha a jövőben valamikor több időnk, több pénzünk lenne, és kevésbé lennénk fáradtak vagy feszültek. A később ködös távolsága ideálisnak tűnik ahhoz, hogy az élet kellemetlen feladatait elvégezzük. Nem is kell annyira előrelátnunk ahhoz, hogy felismerjük, milyen ritkán áldozunk fel rövid távon bármit is a hosszú távú céljaink érdekében.

DAN ARIELY - VISELKEDÉSKÖZGAZDÁSZ, PSZICHOLÓGUS
KINEK AJÁNLJUK EZT A WORKSHOPOT?
Aki szeretné a céljait tudatosan megtervezni

Aki le szeretné vonni a tanulságokat az előző évéből és tudatosan szeretné megtervezni az előtte álló évet.

 • Aki szeretné megtervezni a fejlődése útját, és szeretné látni, hova és hogyan juthat el.
 • Akire nagy változások várnak 2019-ben, például saját vállalkozásba kezd, szakmát vált, gyermeke születik, külföldre költözik stb.
 • Aki szeretné megérteni a mozgatórugóit, és hogy azokat miként hasznosíthatja a céljai elérésében.
 • Akinek szüksége van egy kis motiválásra, helyre és időre, hogy tudatosan átgondolhassa mit szeretne elérni, és akár egy cinkostársra is, akinek “elszámolhat” a haladással.
 • Aki kíváncsi, mit tartogathat egy ilyen workshop, és szeretne gazdagabb lenni tanácsokkal, ötletekkel, kapcsolatokkal és egy profi 2019-es tervvel.
2019 évtervezés workshop
I. BLOKK
Évzárás

09:30-10:10 ÉRKEZÉS
> A nap tematikájának pontos ismertetése

10:10-13:00 I. BLOKK
Kreatív feladatok a 2018-as év átgondolt lezárására.

II. BLOKK
Évtervezés
13:00-14:00 EBÉDSZÜNET 
 
14:00-17:00 II. BLOKK

Módszertani feladatok a 2019-es év megtervezésére.

Hol lesz az esemény?
Cosmic Latte Szaloniroda

1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1.

A helyszín a Kosztolányi térnél található, remek közlekedési adottságokkal. Tömegközlekedéssel a 49-es, 19-es villamossal, az M4 metróval (Újbuda-központ) illetve számos busszal érhető el. Autóval érkezve a parkolás ingyenes vasárnap a környező utcákban.

A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek.

alairasok2
Rólunk
Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, könyv, étkezés

7 óra kreatív, intenzív, építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, bevált módszereket hozunk, valamint a különféle tapasztalatokkal teli kis csoport rengeteg inspirációval fog feltölteni. A cateringről (brunch, snack, üdítők, tea, kávé)  mi gondoskodunk, illetve megajándékozunk egy professzionális határidőnaplóval.

24900 Ft

womenspiration tagoknak
4500 Ft kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, és ezután majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint a reggeli árával megfelelő kedvezménnyel a workshopokat.

20400 Ft
AJÁNDÉK HVG KÖNYV
ÉN-könyv

365 ötlet, hogy jobban érezd magad
Életünk nem más, mint apró cselekedetek összessége, és minden döntés, még a legjelentéktelenebb is, alakítja. Ez az egyszerűségében is jelentős könyv bebizonyítja, hogy napi egy apró tett és döntés elég ahhoz, hogy az életünk rendezettebb, boldogabb legyen. A könyv szerzői között van agykutató, menedzsment-tanácsadó, fitneszszakértő és a népszerű sztárséf, Jamie Oliver is.

https://hvgkonyvek.hu/konyv/en-konyv

HVG könyvek

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Nagyon tetszett a time management workshop. Szuper volt a közösség és hasznos tippeket kaptam, amiket azóta is használok.

Tóth Anna

TÓTH ANNA

BUSINESS DEVELOPEMENT MANAGER

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Az énmárka reggeli egy hatalmas önbizalom boost volt nekem. Ezzel a témával mindig küzdöttem, de a feladatok és a jó kérdések sok mindenre rávilágítottak.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Cosmic Latte szaloniroda

2
szabad hely van már csak
Siess, nehogy lemaradj!
Töltsd ki a jelentkezési lapot!