Tanulságos kudarcaink

JELENTKEZEM!
REGGELI

Kudarcaink és amiket tanultunk belőlük

Sikereink vagy kudarcaink vagyunk?

Valószínűleg egyszerre mindkettő. Azt az utat, amelyen járunk, a számos siker mellett bizony számos hiba, kudarc, csalódás is kövez, ám ezek mind szükségszerűen hozzájárultak ahhoz, hogy ma azok az emberek legyünk, akik. A hibák és kudarcok fontos tanulópontok az életben, melyek azt jelentik, hogy élünk, hogy próbálkozunk, hogy törekszünk és néha nem az elképzeléseink szerint alakulnak a dolgok. De mindezek nélkül nincs siker sem! Ha kudarcot vallunk, az azt jelenti, hogy itt a lehetőség, hogy tanuljunk valamit ismét! Csak így látjuk, hogy mely területeken kell fejlődnünk, mibe kell további energiát fektetnünk.

Ezen a reggelin megpróbáljuk újraértelmezni a kudarcot – azt szeretnénk, ha ehhez a fogalomhoz többé nem a szégyenérzet, a csalódottság és a keserűség érzetét társítanánk, hanem fejlődési szemlélettel értelmezve egyfajta lehetőségként tekintenénk rá. Ugyanis a kudarc legalább annyira része az életünknek, mint a siker – kéz a kézben járnak. Megnézzük, mire tanítanak és hogyan építenek minket, és feldolgozásukkal hogyan válunk erősebbé. Tarts velünk ezen az úton, hogy közösen tanulhassunk a kudarcainkból.

  • dátum2019. október 11.
  • időpont09:00-12:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínSzikra Coworking 1072 Budapest, Klauzál tér 30.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
Mit jelent a siker?
A siker titka csalóka

Miért van az, hogy szeretünk kompetensnek látszani és tartunk a kudarcoktól? Vajon így születtünk, az iskolában táplálják belénk vagy a társadalom várja el? A sikeres embert látszólag olyan könnyű felismerni. Gyönyörű családja és párkapcsolata van, egészséges és szakmailag kimagasló eredményeket ér el – véghezvisz egy nagy projektet, sorra jelennek meg a cikkei, könyvei, folyamatosan nyargal felfelé a ranglétrán, vagy éppen sorra hozza létre az izgalmasnál izgalmasabb vállalkozásait. Előad, publikál, az esküvőjét szervezi, közben még a doktoriját is elkezdi… és mindemellett állandóan csinos, jól öltözött és mindig mosolyog. Frissen sült pite illata lengi be a makulátlan lakását, miközben a csodás gyerekei épp hazatérnek a magániskolából. Legalábbis ezt látjuk a filterekkel tarkított közösségi média felületein, és ezt halljuk róla másoktól. Az első kérdésünk ilyenkor gyakran az, hogy vajon mi lehet a sikerének a titka?! Általában nem látjuk az érem sötétebbik oldalát, azt az utat, amely ide vezetett.

Erősebbé tesz bennünket?
Kudarcaink, azaz ``tanulóköveink``

A sikert persze nehéz egységes módon definiálni, hiszen ez mindenkinek mást jelent. Az októberi reggeli témája lehetne akár ez is… de mi ezúttal az érem másik oldalával foglalkozunk. A kudarcokkal és a feldolgozási mechanizmusukkal. Azokkal a dolgokkal, amiket elrontottunk, és utólag belegondolva máshogy csinálhattunk volna. A tanulságos kudarcainkkal, amiknek a megosztásával hisszük, hogy sokat tanulhatunk. Azokat a kérdéseket tesszük fel magunknak és egymásnak, amik rendszerint kimaradnak az interjúkból, amikre sokkal nehezebb válaszolni, amiknek a szembenézéséhez kell az igazán sok erő. Olyan dolgokról, történetekről fogunk beszélgetni, amiket nem első dolgunk kiposztolni az Instagramra, ami ha megtörténik, piszkosul fáj és nehéz, amit legszívesebben mélyen eltemetnénk magunkban, viszont létrejöttük kétségtelenül hozzásegít minket ahhoz, akik ma vagyunk, ahol ma tartunk.

Az igazi kudarc az,
amit mindig is szerettünk volna, de soha nem volt bátorságunk belevágni.
Seth Godin - nemzetközileg elismert marketingguru
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli.

Hol lesz az esemény?
Szikra coworking space

1072 Budapest, VII. kerület, Klauzál tér 30.
Tömegközlekedéssel pár perc sétára a Deák tértől, a Blaha Lujza tér vagy az Opera metrómegállóktól. Autóval érkezve parkolás az utcán vagy a közeli mélygarázsban.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV KUPON ÉS SORSOLÁS

A reggeli napján, a résztvevők számára készített egyedi WS kóddal 30% kedvezménnyel vásárolható meg a reggeli témájához kapcsolódó két HVG könyv, illetve két szerencsés résztvevő ajándékba haza is vihet egy-egy példányt.

Siker: a teljesítmény pszichológiája

Miért érezzük úgy, hogy csak másoknak sikerül minden? Miért félünk a sikertől? Megteremthető-e az egyensúly karrier és magánélet között?Ez a szemléletes infografikákban bővelkedő könyv közérthetően magyarázza el a teljesítménnyel kapcsolatos pszichológiai kutatások eredményeit, és könnyen alkalmazható módszereket javasol, hogy elérhessük a kitűzött céljainkat. A Siker: A teljesítmény pszichológiája segít, hogyan keretezzük át a gondolkodásunkat, építsünk az erősségeinkre, és hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból a munkában és a magánéletben. LAPOZZ BELE!

sikerpszichoB1RGB72dpi
Hogyan küzdjünk meg az élet nehézségeivel?
Hogyan fordítsuk hasznunkra, amikor az élet próbára tesz minket? Sosem lehetünk felkészülve a veszteségekre, kudarcra vagy csalódásra. Christopher Hamilton vallásfilozófus könyve azonban megmutatja, miként nézzünk szembe ezekkel, amikor mégis bekövetkeznek. Történelmi, filozófiai és irodalmi példákkal illusztrálja, milyen megpróbáltatásokat rejt a családi élet, a szerelem, a barátság, a betegség és a halál közelsége. Ismerteti a leghatékonyabb megküzdési stratégiákat, és arra biztat, hogy a nehézségeket inkább a megvilágosító felismerések bőséges tárházának tekintsük, melyek gazdagítják életünket. LAPOZZ BELE!
hogyan-kuzdjunk-meg-az-elet-nehezsegeivel
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint téged. Számtalan színtérről érkeznek hozzánk tagok (vállalkozó, cégvezető, marketinges, coach, HR-es, közösségi médiás stb.), így színes kapcsolatrendszerhez jutsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked.

GY.I.K.

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Hiánypótló közeg, ahová feltöltődni, ismerkedni, inspirálódni mehet az ember. Olyan befogadó közösség, ahonnan introvertált, visszahúzódóként érkezve is egyszerűen önbizalommal telve, jó érzéssel távozik az ember.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Csodálatos egy olyan közösségben és térben lenni, ahol az emberek felemelik, segítik és elismerik egymást. A tartalom sokszor csak extra a megjelent emberek tudásához és tapasztalatához képest. Lehetőség van megismerni egymást, kapcsolódni egymáshoz miközben magunkról is tanulunk.

Földi Barbara

FÖLDI BARBARA

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

nespresso_logó 200x133
szikra-coworking-logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
BETELT A REGGELI

A Womenspiration reggelik pár nap alatt betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő reggelire, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz. Ha mégis erre a reggelire jönnél, iratkozz fel várólistára. Ha felszabadul egy hely, legkésőbb a reggeli előtt 3 nappal értesítünk.

team@womenspiration.hu