Célok, fejlődés, teljesítmény

JELENTKEZEM!
REGGELI

Célok, fejlődés, teljesítmény - hozzuk ki a legtöbbet magunkból!

A gyorsan változó világ hozadéka, hogy élethosszig tanulunk, folyamatosan célokat tűzünk ki és jobb teljesítményre szeretnénk ösztönözni magunkat. Teljesen mindegy, hogy valaki vállalkozóként vagy alkalmazottként dolgozik, ahogyan a kora vagy munkaköre sem számít. A folyamatos önfejlesztés napjainkra elengedhetetlenné vált, a kérdés már csak az, hogy mi magunk mit teszünk annak érdekében, hogy fejlődjünk és hogyan tudjuk a legjobb formánkat adni? 

Mennyi időt szentelünk a fejlődésre, önfejlesztésre? Mely módszerek bizonyulnak a leghatékonyabbnak célkitűzés és elérés terén? 

A februári reggelin a fejlődés témakörét helyezzük előtérbe annak érdekében, hogy a számodra legmegfelelőbb módon választhasd meg a fejlődésre szánt időt és eszközt, így adva lendületet a 2019-es évednek és benne a céljaid elérésének, hogy a legjobb teljesítményt nyújthasd.

  • dátum2019. február 08.
  • időpont09:00-12:00
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínZwack Rendezvényterem 1095 Budapest, Dandár utca 1.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
  • Facebook eventÉRDEKLŐDÖM VAGY OTT LESZEK!
Hogyan fejlődjünk hatékonyan?
Találjuk meg a nekünk való módszert!

Mindenkinek megvannak a maga céltervezési módszerei, teljesítményboost technikái és az is különböző, hogy kit, milyen dolog motivál, mi adja a hajtóerőnket. Persze mindahhoz, hogy ezekkel jól és önazonosan bánjunk, ismernünk kell a miértünket, a motivációs forrásainkat, a komfortzónánk határait, a kudarcokra adott reakcióinkat. Mindezek után tudjuk tudatosan megtervezni a céljainkat és hatékonyan tenni az elérésükért. Vajon hogyan és milyen feltételek mellett tudjuk a legjobb formánkat hozni, és mi kell ahhoz, hogy sikeresen elérjük a kitűzött céljainkat, valamint fejlődjünk a folyamat közben?

Oszd meg a témával kapcsolatos gondolataidat, tapasztalataidat a többiekkel, akik ugyanezt fogják tenni, így inspirálhatjátok egymást a februári reggelin.

Hogyan töltődjünk fel közben?
Ne csak csináljuk, élvezzük is!

Vannak, akik a hagyományos tanulási módokra esküsznek, mások a gyakorlatra, esetleg könyvekre, közösségekre, tanfolyamokra és még sorolhatnánk. Sokfélék vagyunk, több nézőponttal, tapasztalattal, szaktudással, ezáltal tudunk egymásnak segíteni ebben a témában is. A cél az, hogy találjuk meg azt a számunkra megfelelő módot, ahogyan a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból, ahogy a legjobb formánkat hozhatjuk, amikor flowban érezzük magunkat. Az áramlatélményt pedig a legintenzívebben akkor élhetjük át, ha a korábban sikerrel megoldott feladatainknál nagyobb kihívást tudunk teljesíteni.

Találjuk meg azt a fejlődési, tanulási, önfejlesztési módot és az erre dedikált időd, ami nemcsak épít és hasznos, de akár flowba is hoz!

A kimagasló teljesítmény titka
az ember mélyen gyökerező vágya arra, hogy kezébe vegye a saját sorsa irányítását, fejlessze és bővítse a tudását, illetve, hogy célt adjon az életének.
Daniel H. Pink - A Motiváció 3.0 szerzője
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli.

Hol lesz az esemény?
Zwack Látogatóközpont | Rendezvényterem

1095 Budapest, IX. kerület, Dandár utca 1.
Tömegközlekedéssel a 2-es villamos vonalán a Haller utcai megállónál. Autóval érkezve a parkolás ingyenes a helyszín melletti udvarban a résztvevők számára.

Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked.

GY.I.K.
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint téged. Számtalan színtérről érkeznek hozzánk tagok (vállalkozó, cégvezető, marketinges, coach, HR-es, közösségi médiás stb.), így színes kapcsolatrendszerhez jutsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV SORSOLÁS
Siker, a teljesítmény pszichológiája

Siker: A teljesítmény pszichológiája segít, hogyan keretezzük át a gondolkodásunkat, építsünk az erősségeinkre, és hozzuk ki a legtöbbet önmagunkból a munkában és a magánéletben.

https://hvgkonyvek.hu/konyv/siker-a-teljesitmeny-pszichologiaja

sikerpszichoB1RGB72dpi
HVG KÖNYV SORSOLÁS
Csúcsteljesítmény

A Csúcsteljesítmény három évtized kutatásait egyesíti hatékony tanulási stratégiává, amely alapvetően különbözik mindattól, amit hagyományosan gondolunk az új képességek megszerzéséről. Ericsson forradalmian új módszerei megmutatják, hogyan fejlődhetünk szinte bármilyen, számunkra fontos készség terén.

https://hvgkonyvek.hu/konyv/csucsteljesitmeny

csucsteljesitmeny borito 72dpi

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERÓ ANNA

EGYETEMISTA

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Minden alkalom más, de mégis vannak benne közös vonások, pl. a hangulat, feltöltődés, a sok-sok női energia. 🙂

VARGA BÍBORKA

HR TANÁCSADÓ

Egy hely, ahol olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik ugyanazokkal a dilemmákkal néznek szembe, amivel én. Egy biztonságos közeg, ahol a legnagyobb butaságnak tűnő ötlet sem hangzik hülyeségnek.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

nespresso_logó 200x133
zwack_logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
Betelt a reggeli!

A Womenspiration reggelik pár nap alatt betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő reggelire, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz. Ha mégis erre a “Célok, fejlődés, teljesítmény” témájú reggelire jönnél, iratkozz fel várólistára. Ha felszabadul egy hely, legkésőbb a reggeli előtt 3 nappal értesítünk.

team@womenspiration.hu