Szemléletváltás - rögzültből fejlődő

JELENTKEZEM!
REGGELI

Szemléletváltás - rögzültből fejlődő

Szeretnéd átvenni az irányítást az életed felett, kibontakoztatni a lehetőségeidet, tanulni a kudarcokból és hosszú távon is sikeres lenni? Akkor ideje más szemmel tekinteni a világra!

Aki rögzülten közelít, az fél a kihívásoktól, megállítják az akadályok, nem tanul a hibákból, irigy mások sikereire és nem épül a kritikákból. Ezzel szemben a growth mindset-tel, vagyis a fejlődő szemléletmóddal élők imádják a kihívásokat, mert általuk új dolgokban próbálhatják ki magukat, tanulnak a kudarcokból, épülnek a kritikákból, inspirálják őket mások sikerei. Ami a legfontosabb, hogy a fejlődési szemlélet szerint kellő erőfeszítéssel változtathatunk tulajdonságainkon, és bármiben fejlődhetünk.

A reggeli során leteszteljük, hogy Te vajon milyen szemüvegen keresztül nézel a világra, és a világhírű Stanfordi pszichológiaprofesszor, Carol Dweck módszereit ültetjük át a saját életünkbe izgalmas és kreatív feladatok mentén.

  • dátum2019. április 05.
  • időpont09:00-12:00
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínZwack Rendezvényterem 1095 Budapest, Dandár utca 1.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
Bármikor változtathatok
Hogyan reagálok a hibákra, kudarcokra?

Érdemes átgondolnod a saját kifogásaidat, vagy hátráltató szemléletedet. Például gondold át, hogy milyen kihívásokat vagy hajlamos elkerülni, vagy milyen akadályok láttán vagy hajlamos feladni a dolgokat? Milyen fajta kritikát veszel személyes támadásnak, milyen kudarcokért okolsz másokat és nem vállalod a felelősséget? Ha megvagy, gondold át, miként tudsz rajta változtatni, miként fordítod meg, hiszen a fejlődő szemléletmód szerint bármiből tanulhatunk, bármin változtathatunk, ami nem szolgálja tovább a fejlődésünket.

A fejlődő szemlélet szerint a tulajdonságaink kellő erőfeszítéssel megváltoztathatóak, fejleszthetőek.

sikerszemlélet
Miért jobb a fejlődési szemléletmód?

Nyitottabbá válunk a kihívásokra. Kitartóbbak leszünk az akadályok leküzdésében. Bátrabbá válunk a veszélyeket látva. Elszántabbak leszünk a folyamatos fejlődésre. Inspirálni fognak mások sikerei, nem pedig irigylésre késztetnek. A problémákban a lehetőséget fogjuk látni. Kreatívabban, kíváncsibban fogjuk élni a mindennapjainkat. Kifogások helyett megoldásokra törekszünk.

A szemléletmód megváltoztatása nem egy cél, hanem egy eszköz, hogy általa sikeresebbek, elégedettebbek legyünk és elérjük a céljainkat. Ezekkel az eszközökkel fogunk foglalkozni az áprilisi reggelin.

Folyamatosan fejlődünk
Ha fejlődési szemlélettel tekintünk magunkra és a világra, az olyan tudásvágyra és kitartásra sarkall bennünket, amelynek köszönhetően az élet minden területén sikeresebbek lehetünk.
Carol S. Dweck - pszichológiaprofesszor Stanford Egyetem
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli. Korábbi eseményeink fotói a GALÉRIÁBAN.

Hol lesz az esemény?
Zwack Látogatóközpont | Rendezvényterem

1095 Budapest, IX. kerület, Dandár utca 1.
Tömegközlekedéssel a 2-es villamos vonalán a Haller utcai megállónál. Autóval érkezve a parkolás ingyenes a helyszín melletti udvarban a résztvevők számára.

Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked. 🙂

GY.I.K.
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint téged. Számtalan színtérről érkeznek hozzánk tagok (vállalkozó, cégvezető, marketinges, coach, HR-es, közösségi médiás stb.), így színes kapcsolatrendszerhez jutsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV SORSOLÁS
Carol S. Dweck - Szemléletváltás

Carol S. Dweck, a Stanford Egyetem világszerte ismert pszichológiaprofesszora évtizedekig kutatta a siker titkát. Könyvében számos kutatás segítségével, a legkiválóbb vezetők, sportolók, szülők és tanárok példáin keresztül bebizonyítja, hogy ha fejlődési szemlélettel tekintünk önmagunkra és a világra, az olyan tudásvágyra és kitartásra sarkall bennünket, amelynek köszönhetően az élet minden területén sikeresebbek leszünk.

https://hvgkonyvek.hu/konyv/szemleletvaltas-a-siker-uj-pszichologiaja

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERÓ ANNA

EGYETEMISTA

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Minden alkalom más, de mégis vannak benne közös vonások, pl. a hangulat, feltöltődés, a sok-sok női energia. 🙂

VARGA BÍBORKA

HR TANÁCSADÓ

Egy hely, ahol olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik ugyanazokkal a dilemmákkal néznek szembe, amivel én. Egy biztonságos közeg, ahol a legnagyobb butaságnak tűnő ötlet sem hangzik hülyeségnek.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

nespresso_logó 200x133
zwack_logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
Betelt a reggeli!

A Womenspiration reggelik, workshopok hamar betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő eseményre, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz.