Rendhagyó lezárás, évértékelés - Mit viszünk magunkkal 2021-be az idei év tanulságaiból?

JELENTKEZEM!
REGGELI

Rendhagyó lezárás, évértékelés - Mit viszünk magunkkal 2021-be az idei év tanulságaiból?

Furcsa egy év volt 2020. Nagyszabású tervekkel, hosszú bakancslistás elképzelésekkel, hatalmas álmokkal vágtunk neki januárban, ám a terveinket a vártnál hamarabb kellett újragondolnunk. Párat el kellett tolni 2021-re, míg egyes verziók bizony a kukában landoltak.

Egyeseket a megfosztottság, a magány érzése kerítette hatalmába, mások úgy érezték, elloptak tőlük egy évet. Nehéz volt a gyerekkel az otthon tanulás, nehéz volt távol lenni a szetetteinktől, frusztráló érzés a megbetegedéstől való félelem, zaklatottá tesz a munkahelyünk, projektjeink, megrendeléseink elvesztésének gondolata, a fizetéscsökkentések, az utazáskorlátozás. Minden, amit eddig természetesnek gondoltunk, ma már kicsit sem az. És bármennyire is nehéz észrevenni, főleg a borongós, esős, szürke őszi napokon, de van ennek a narratívának egy másik, pozitívabb oldala, ami azt helyezi előtérbe, hogy mi mindent hozott 2020.

Például minden eddiginél jobban ki kellett lépnünk a komfortzónánkból és olyan új projekteket, ötleteket próbáltunk ki, melyekre korábban nem is gondoltunk? Talán most végre jutott idő átértékelni az eddigi munkánkat, kapcsolatainkat, értékeinket és volt lehetőségünk megfogalmazni új irányokat? Sokan sajátítottak el új készségeket és egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden hónapban történt valami olyan, akár aprónak tűnő dolog, amire jó lesz az év végén visszaemlékezni.

Sok változást hozott az idei év és ezeket érdemes egy kicsit rendszerezetten is végiggondolni. Erre kínálunk lehetőséget decemberi virtuális reggelinken.

Csatlakozz be akár a kanapéd kényelméből a 2020-as határidőnaplóddal, és nézzük meg közösen, mi mindenen mentünk keresztül az idei évben. Talán nem jutottunk el annyi fantasztikus helyre a világban, de belső utazások és felismerések egészen biztosan voltak mindannyiunkban. Ezekről, a minket ért változásokról, meghatározó életeseményekről fogunk beszélgetni egy kellemes, meghitt közegben mert hisszük, hogy bármilyen szokatlan is volt 2020, mi megérdemeljük, hogy számot vessünk, lezárjuk, elengedjük és bizakodóan nézzünk 2021 felé.

  • dátum2020. december 12.
  • Az online reggeli témájaRendhagyó lezárás, évértékelés 2020
  • időpont09:00-11:30
  • LÉTSZÁMMinimum 12, maximum 30 fő
  • helyszínWomenspiration ZOOM terem
  • részvételi díj2500 Ft
  • interaktív programelőadás, feladatok, közös tudásmegosztás
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
INTERAKTÍV TÉMAFELDOGOZÁS

Különféle megoldások, érdekes programok, az önfejlesztés egy izgalmas módja a virtuális térben.

TUDÁSMEGOSZTÁS

Lesznek feladatok, amiket a résztvevők csoportokba osztva, külön termekben vitatják meg egymás között témát.

JÁTÉKOS FELDOLGOZÁS

A játék és az újdonság élményét csempésztük be a virtuális térbe, amely minden alkalommal más-és más arcát mutatja.

Egyedülálló módszertan
Élményorientált, gyakorlatias, kiscsoportos virtuális reggeli

A sokszínű közösség mellett olyan hasznos platformokat és online programokat mutatunk be, amiket szakmától függetlenül jó eséllyel be fogsz tudni építeni a mindennapi munkádba. És mint mindig, most is igyekszünk a kollektív tudásbázisra építeni és egymás tapasztalataiból, jó gyakorlataiból erőt és ihletet meríteni. Egy élményorientált, gyakorlatias, kiscsoportos virtuális reggelire számíthatsz. 

Nem olyan, mint amit az offline reggeliken tapasztalsz: kapcsolódás, énidős program, személyes energiák, nyereménysorsolás… A virtuális térben teljesen más, újszerű élményt nyújthatunk, amit eddig sehol. Nagyon izgalmas és mindig más és más!

Várunk szeretettel!

elmenyfokusz

JELENTKEZZ MOST, HOGY LE NE MARADJ!
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!