Önismeret - Extrovertált és introvertált énünk

JELENTKEZEM!
REGGELI

Önismeret - Ismerjük meg extrovertált és introvertált énünket!

Az őszi évad első reggelijén egy régóta várt témával, önmagunk és személyiségünk feltérképezésével fogunk foglalkozni. Azt vesszük górcső alá, hogy milyenek vagyunk, milyen a viszonyulásunk önmagunkhoz és másokhoz, mennyire vagyunk nyitottak a világra, mi jellemző a lelkivilágunkra, hogyan viselkedünk egy új helyzetben és közösségben.

Vannak emberek, akiknél az energiák, viselkedési mintázatok inkább a külvilágra irányulnak, míg másoknál ezek inkább befelé, a saját világuk felé összpontosulnak, de bármennyire is szeretünk skatulyákban és élesen elkülönülő kategóriákban gondolkodni, az emberek nem kizárólag extrovertáltak vagy introvertáltak – a legtöbben e két típus keverékei. Éppen ezért érdemes a személyiségünket egyfajta koordinátatengely mentén szemlélni és különböző tényezőket figyelembe véve megnézni, hogy mi jellemző ránk és hogyan tudjuk kiaknázni a személyiségünkben rejlő lehetőségeket.

A szeptemberi reggelin tehát többek között saját magunk megismerésére, személyiségünk rejtett értékeinek felfedezésére koncentrálunk. Tarts velünk!

  • dátum2019. szeptember 13.
  • időpont09:00-12:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínZwack Rendezvényterem 1095 Budapest, Dandár utca 1.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
  • Facebook eventÉRDEKLŐDÖM VAGY OTT LESZEK!
Milyen a személyiségünk?
BIG FIVE személyiségteszt

Személyiségkutatók különféle teszteket és skálákat dolgoznak ki annak érdekében, hogy minél érdekesebb képet kapjanak az emberi személyiségről. A Big Five az egyik legismertebb megközelítés. A teszt szerint a személyiségbeli különbségek öt fő tényezőre különíthetőek el: érzelmi stabilitás, barátságosság, nyitottság, lelkiismeretesség és extraverzió. A Big Five esetében az emberek személyiségét egy tulajdonság-skálán lehet elhelyezni, és a helyezések kihatnak a boldogságukra, egészségükre, teljesítményükre, vagyis az életük, a jóllétük főbb összetevőire.

A reggeli során ezt az öt tényezőt is megvizsgáljuk egy izgalmas teszt segítségével, majd az így kapott egyéni ismérvekkel dolgozunk tovább.

Hogyan aknázzuk ki értékeinket?
Extrovertált vs. introvertált

Mennyire vagyunk szervezettek, előrelátóak, óvatosak, rendszeretőek? Mi alapján bízunk meg valakiben? Mennyire vagyunk érzékenyek a környezetben megjelenő fenyegetettségre? Mennyire vagyunk stabilak vagy éppen labilisak? Mihez tudunk kezdeni a tapasztalatra való nyitottsággal? Hogyan befolyásolják személyiségvonásaink életünk folyását, illetve mennyire járulnak hozzá a boldogulásunk mikéntjének megértéséhez és sikeres alkalmazásához? Carl G. Jung, svájci pszichoanalitikus elmélete szerint vannak az extrovertáltak és introvertáltak, ám a kép jóval komplexebb, mint azt gondolnánk, így a teszt során felmért tulajdonságokat csapatban dolgozzuk fel, így ismerve meg számos nézőpontot, helyzetet, hogy ezáltal tanulhassunk egymástól.

Életünk és identitásunk
nemcsak a velünk született vonásokból és a körülményeinkből áll össze, hanem ugyanúgy alakítják a törekvéseink és a vállalásaink, az álmaink és a mindennapi cselekedeteink is. Nem csupán az magyarázza a tetteinket, hogy kik vagyunk, hanem az is alakítja a személyiségünket, hogy mit teszünk.
Brian R. Little professzor - nemzetközileg elismert tudós
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli.

Hol lesz az esemény?
Zwack Látogatóközpont | Rendezvényterem

1095 Budapest, IX. kerület, Dandár utca 1.
Tömegközlekedéssel a 2-es villamos vonalán a Haller utcai megállónál. Autóval érkezve a parkolás ingyenes a helyszín melletti udvarban a résztvevők számára.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV KUPON ÉS SORSOLÁS

A reggeli napján, a résztvevők számára készített egyedi WS kóddal 30% kedvezménnyel vásárolható meg reggeli témájához kapcsolódó két HVG könyv, illetve két szerencsés résztvevő ajándékba haza is vihet egy-egy példányt.

Brian R. Little - A titokzatos én

Dr. Brian R. Little, az Én, jómagam és a többiek című könyv szerzője, nemzetközileg elismert tudós és előadó, a Cambridge-i Egyetem tanára. Szakterülete a személyiség-lélektan és a motiváció pszichológiája. Kutatásai, amelyekben azt vizsgálja, hogyan befolyásolják mindennapi személyes célkitűzéseink és „szabad személyiségvonásaink” életünk folyását, nagyban hozzájárultak az emberi boldogulás mikéntjének megértéséhez és sikeres alkalmazásához. Hogyan alakítja életünket a személyiségünk? Kiderül a könyvből. LAPOZZ BELE!

Brian R. Little - A titokzatos én
Brian R. Little - Én, jómagam és a többiek

Hogyan befolyásolja személyiségünk a jóllétünket? Miért viselkedünk másképp otthon, mint a munkahelyünkön? Elégedettebbek vagy esetleg kevésbé szociálisak lennénk, ha nem érdekelne minket annyira mások véleménye? Boldogságra vagyunk beprogramozva, vagy inkább tépelődésre kárhoztatva? Brian R. Little ebben a bölcs és szellemes könyvben a legfrissebb tanulmányok, személyes élmények és szórakoztató tesztek segítségével fejti ki, miért viselkedünk úgy, mit tudunk megváltoztatni – és mit nem. Bemutatja, hogyan alakítja a környezet a személyiségünket és a személyiségünk a környezetet, és mit jelez előre a személyiség az egészségről és a sikerről. Brian R. Little TED-előadása

en-jomagam-es-a-tobbiek
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint téged. Számtalan színtérről érkeznek hozzánk tagok (vállalkozó, cégvezető, marketinges, coach, HR-es, közösségi médiás stb.), így színes kapcsolatrendszerhez jutsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked.

GY.I.K.

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

Csodálatos egy olyan közösségben és térben lenni, ahol az emberek felemelik, segítik és elismerik egymást. A tartalom sokszor csak extra a megjelent emberek tudásához és tapasztalatához képest. Lehetőség van megismerni egymást, kapcsolódni egymáshoz miközben magunkról is tanulunk.

Földi Barbara

FÖLDI BARBARA

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Hiánypótló közeg, ahová feltöltődni, ismerkedni, inspirálódni mehet az ember. Olyan befogadó közösség, ahonnan introvertált, visszahúzódóként érkezve is egyszerűen önbizalommal telve, jó érzéssel távozik az ember.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

nespresso_logó 200x133
zwack_logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
BETELT A REGGELI

A Womenspiration reggelik pár nap alatt betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő reggelire, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz. Ha mégis erre a reggelire jönnél, iratkozz fel várólistára. Ha felszabadul egy hely, legkésőbb a reggeli előtt 3 nappal értesítünk.

team@womenspiration.hu