Személyiségünk és testbeszédünk

JELENTKEZEM!
REGGELI

Személyiségünk és testbeszédünk a virtuális térben

Milyenek vagyunk, mit árul el rólunk a testbeszédünk és vajon hogyan érvényes mindez a virtuális térben?

Az önismeret, saját magunk, személyiségünk mélyebb megismerése, szerepeink definiálása, viselkedésünk mozgatórugóinak megértése, erősségeink és fejlesztendő területeink átlátása, motivációnk megismerése, céljaink megfogalmazása mind-mind olyan dolgok, amik szerves részét képezik az életünknek – már amennyiben tudatos és önazonos életet élünk. De vajon ugyanaz igaz ránk a virtuális térben is, mint a való életben?

A Womenspiration online reggelin szakértő vendégünk, Bíró Nóra testbeszéd specialista segítségével két izgalmas részterülettel foglalkozunk előadás valamint csoportos és egyéni feladatok segítségével.

Az egyik a DISC modell, amely négy különböző viselkedési stílust különböztet meg. A módszer a megfigyelhető, látható jegyek alapján segít beazonosítani, hogy melyik viselkedési színtípusba tartozunk, és ennek megfelelően kalauzol önmagunk és környezetünk viselkedésének megértésében, elősegítve ezáltal az együttműködés és a kommunikáció gördülékenységét. A reggeli másik részében a testbeszéd kerül fókuszba, amelynek ismerete mind a magán-, mind pedig az üzleti életben elengedhetetlen segítségünk lehet. Szakértőnk segítségével értelmezzük a nonverbális jelzéseinket és néhány gyakorlatot is belecsempészünk a reggelibe.

  • dátum2020. szeptember 25.
  • Az online reggeli témájaÖnismeret - személyiség és testbeszéd
  • időpont09:00-11:00
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 30 FŐ
  • helyszínWomenspiration ZOOM terem
  • részvételi díj2500 Ft
  • interaktív programelőadás, feladatok, közös tudásmegosztás
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
INTERAKTÍV ELŐADÁS

Szakértő vendégünk tart egy interaktív előadást az aktuális témáról.

TUDÁSMEGOSZTÁS

Lesznek feladatok, amiket a résztvevők csoportokba osztva, külön termekben vitatják meg egymás között témát.

KONKLÚZIÓK, LEZÁRÁS

Végül szakértői reflektálás a csoportbeszélgetések konklúzióira és rendhagyó lezárás

Szakértő vendégünk
Bíró Nóra, testbeszéd specialista
Bíró Nóra a tudatos kommunikáció nagykövete, a testbeszéd magyarországi szakértője. A Master of Sales Training (MOST) alapítójaként tréningek és konzultációk formájában segíti a kommunikáció hatékonyság növelését nemcsak a az online és offline tárgyalásokon, hanem a LinkedIn-en is. Több tízezer telefon, több ezer tárgyalás, több száz tréning fűzödik a nevéhez. Gyakorlati tapasztalatait hazai, valamint multinacionális vállalatoknál tanácsadói, felsővezetői, majd tréneri pozíciójában szerezte meg. Találkozhattál már vele az Internet Hungary, HVG konferenciák, Evolution, Piac&Profit rendezvényein is.
A testbeszéd adja a kommunikációnk 55%-át
Három metakommunikáció típus, ami sokat elárul magunkról és másikról, az a testtartás, a tekintet, és a legőszintébb testrészünk, a láb.
Bíró Nóra - testbeszéd szakértő

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Hiánypótló közeg, ahová feltöltődni, ismerkedni, inspirálódni mehet az ember. Olyan befogadó közösség, ahonnan introvertált, visszahúzódóként érkezve is egyszerűen önbizalommal telve, jó érzéssel távozik az ember.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

Csodálatos egy olyan közösségben és térben lenni, ahol az emberek felemelik, segítik és elismerik egymást. A tartalom sokszor csak extra a megjelent emberek tudásához és tapasztalatához képest. Lehetőség van megismerni egymást, kapcsolódni egymáshoz miközben magunkról is tanulunk.

Földi Barbara

FÖLDI BARBARA

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

JELENTKEZZ MOST, HOGY LE NE MARADJ!
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Ha van kedved, az Estek mellett fejlődj a Womenspiration Online Kurzusok által is.