Munka-magánélet egyensúly

JELENTKEZEM!
REGGELI

Munka-magánélet egyensúly

Mit tehetünk annak érdekében, hogy egyensúlyt teremtsünk életünk különféle területei, főként kettő, a jó esetben örömet és szakmai kihívást nyújtó munkánk, valamint a (szintén jobb esetben) biztonságot és békét jelentő magánéletünk között.

De mégis mit is jelent pontosan az egyensúly? Hol található és hogy néz ez ki? Látta ezt már huzamosabb ideig valaki?

A májusi reggelin arról fogunk beszélgetni, hogy vajon létezik-e egyáltalán egyensúly munka és magánélet között. Ha igen, hogyan tudunk a közelébe férkőzni, és miként lehet hosszabb ideig megtartani az elégedettség érzését? Ha viszont nem, akkor mit tudunk tenni annak érdekében, hogy jól legyünk ezzel és elfogadjuk, nem lehet mindig minden terület tökéletesen rendben. Szokás szerint szakmailag hiteles módszereket és feladatokat hozunk, ti pedig megtöltitek a saját megéléseitekkel, tapasztalataitokkal.

  • dátum2019. május 10.
  • időpont09:00-12:00
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínZwack Rendezvényterem 1095 Budapest, Dandár utca 1.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
Egyensúly-praktikák
Létezik egyáltalán balansz?

Az interneten számos cikk kering a munka-magánélet misztikus egyensúlyáról – hasznos és kevésbé hasznos tippek, tanácsok, praktikák, időmenedzsment módszerek arról, mit tehetünk annak érdekében, hogy egyensúlyt teremtsünk a két világunk – a jobb esetben örömet és szakmai kihívást nyújtó munkánk, valamint a (szintén jobb esetben) biztonságot és békét jelentő magánéletünk között. Persze tovább is bonthatjuk életünk szerepeit, hiszen számos területen mozgunk: család, karrier, párkapcsolat, hobbi.

A számos módszer és tanács mellett milyen valós praktikáink vannak nekünk magunknak, hogy jól érezzük magunkat minden területen, illetve hamar túljussunk a kibillent helyzeteken?

vízililiom leveleken lépkedés
Hogyan tudunk jól egyensúlyozni?

A legtöbben ismerjük a következő szituációt: van egy időszak, amikor a két, számunkra fontos dolog közül az egyik nagyobb hangsúlyt kap, ami miatt a másik csorbul. Emiatt hamar lelkiismeret furdalásunk támad, ezért rohanunk a csorbult félhez, próbáljuk helyre rakni, ami többé-kevésbé sikerül is, akkor viszont az eddig rendben lévő kezd el süllyedni. Egyszer a család, néha a karrier,  máskor a párkapcsolat területe van stabilabb helyzetben, de életünk széke szinte állandóan billeg.

Az egyensúly nem fix állapot az életünkben, hanem inkább vízililiom leveleken való lépkedés, csak az a kérdés, hogy miként tudunk fent maradni a “vízen”? Erre keressük a válaszokat a reggelin.

Az egyensúly bennünk van
A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend van és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a külvilágot is.
Bagdy Emőke - a pszichológiatudomány kandidátusa
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Vannak networking blokkok és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli. Korábbi eseményeink fotói a GALÉRIÁBAN.

Hol lesz az esemény?
Zwack Látogatóközpont | Rendezvényterem

1095 Budapest, IX. kerület, Dandár utca 1.
Tömegközlekedéssel a 2-es villamos vonalán a Haller utcai megállónál. Autóval érkezve a parkolás ingyenes a helyszín melletti udvarban a résztvevők számára.

Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailben vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked. 🙂

GY.I.K.
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak, mint téged. Számtalan színtérről érkeznek hozzánk tagok (vállalkozó, cégvezető, marketinges, coach, HR-es, közösségi médiás stb.), így színes kapcsolatrendszerhez jutsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV SORSOLÁS
Danielle Merchant - Szünet

Tudom, hogy rettentően elfoglalt vagy. Tudom, a legtöbb napod úgy telik, hogy egyik feladat jön a másik után, elvégzed, amit kell, de a valódi vágyaidhoz sosem kerülsz közelebb. Taposómalom, amelyből nincs kiszállás. Mintha lehetetlen lenne leállni, ugye? Mintha minden szétesne, ha lelassítanál. Ez a könyv megmutatja, hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá… https://hvgkonyvek.hu/konyv/szunet

PAUSE_B1_HU_72dpi
HVG KÖNYV SORSOLÁS
A feszültségoldás pszichológiája

Éreztük már úgy, hogy nem tudunk megbirkózni az előttünk álló kihívásokkal? Aggódunk, hogy nem leszünk képesek megfelelni a családi és munkahelyi elvárásoknak? A stressz az élet természetes velejárója, de ha elhatalmasodik rajtunk, az testi és lelki egészségünket egyaránt fenyegeti. Ez a könyv szemléletes infografikák segítségével, közérthetően mutatja be, hogyan hat a stressz a szervezetünkre, mit tehetünk ellene rövid és hosszú távon, és miként alakíthatjuk úgy az életünket, hogy ellenállóbbá váljunk a mindennapok stresszoraival szemben. https://hvgkonyvek.hu/konyv/a-feszultsegoldas-pszichologiaja

stressz_B1 (002)

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERÓ ANNA

EGYETEMISTA

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Egy hely, ahol olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik ugyanazokkal a dilemmákkal néznek szembe, amivel én. Egy biztonságos közeg, ahol a legnagyobb butaságnak tűnő ötlet sem hangzik hülyeségnek.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Minden alkalom más, de mégis vannak benne közös vonások, pl. a hangulat, feltöltődés, a sok-sok női energia. 🙂

VARGA BÍBORKA

HR TANÁCSADÓ

nespresso_logó 200x133
zwack_logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
Betelt a reggeli!

A Womenspiration reggelik, workshopok hamar betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő eseményre, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz.