Karanténfáradtság - Mit tegyünk ellene, hogyan töltődjünk és hogyan álljunk majd vissza?

JELENTKEZEM!
KARANTÉNFÁRADTSÁG

I. Esszencia est

Megálmodtunk egy különleges inspiráló esti közösségi programot, ami garantálja a kisebb csoportban történő kapcsolódás lehetőségét, miközben teret és időt ad a szakértőtől és az egymástól való tanulásra is. Ezek a Womenspiration Esszencia Estek, melyek kéthetente csütörtök esténként kerülnek megrendezésre a virtuális térben.

Az Estek ugyan rövidebbek, mint a jól ismert, személyes interakciókra épülő Reggelijeink és egésznapos Workshopjaink, mégis magukban hordozzák a Womenspiration esszenciáját – lehetőséget a jóízű kapcsolódásra, gondolatébresztésre, személyes és szakmai fejlődésre, töltekezésre.

Minden alkalommal szakértő vendégünkkel egy-egy olyan témát boncolgatunk, melyek az utóbbi hetekben, ebben a megváltozott és újrarendeződő világban talán még aktuálisabbá váltak, beszélgetünk például arról, hogyan álljunk helyt megváltozott szerepeinkben, hogyan rendezkedjünk be pénzügyileg a következő időszakra, hogyan próbáljuk meg szétválasztani a munkát a magánéletünktől és törekedjünk mentális egészségünk fenntartására. Nem fix recepteket, sokkal inkább jó gyakorlatokat és ötleteket hozunk – pontosabban a résztvevők, hiszen mint általában, mi, a WS alapítói a keretet és struktúrát hozzuk, tartalommal a beszélgetésben résztvevő nők töltik meg a Womenspiration Esszencia Estjeit.

  • dátum2020. május 14.
  • Az est témájaKaranténfáradtság
  • időpont19:00-20:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 100 FŐ
  • helyszínWomenspiration ZOOM terem
  • részvételi díj1500 Ft
  • interaktív estelőadás, kerekasztal, közös tudásmegosztás
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
ELŐADÁS, BESZÉLGETÉS

Az Est első felében szakértő vendéggel beszélgetünk az aktuális témáról.

TUDÁSMEGOSZTÁS

Ezután a résztvevők csoportokba osztva, külön termekben vitatják meg egymás között témát.

KONKLÚZIÓK, LEZÁRÁS

Végül szakértői reflektálás a csoportbeszélgetések konklúzióira és rendhagyó lezárás

Kíváncsi vagy?

Ha kíváncsi vagy, ha töltődnél, ha egy olyan online eseményt keresel, ami valódi lehetőséget ad a tanulásra, inspirálódásra és kapcsolódásra, akkor kéthetente csütörtök esténként várunk szeretettel az Esszencia Estekre.

JELENTKEZEM!
Az esszencia est témája
Karanténfáradtság - Hogyan tegyünk szert mentális lélekerősítőre, ha kifogytunk?
Mit tegyünk, ha kifáradtunk, ha néha alig van energiánk, ha úgy érezzük, megcsömörlöttünk az itthon töltött időtől, a virtuális élettől, már unjuk a sokadik megsütött kenyeret és a sokadik megnézett Netflixes sorozatot? Hogyan tudunk gyakrabban inspiráltak lenni, ha csak online ingerek érnek, miből merítsünk, hogyan töltsük fel a mentális energiatartalékainkat? Mit tegyünk, hogy majd sikeresen vissza tudjunk rendeződni egy (új) normális állapotba? Lauter Adrienn szakpszichológus-mediátorral a karanténfáradtság témáját vesszük górcső alá és erről fogunk interaktívan beszélgetni a május 14-ei első Esszencia Esten.
Szakértő vendégünk
Lauter Adrienn tanácsadó szakpszichológus, mediátor, mentor
Lauter Adrienn szervezet- és vezetőfejlesztőként dolgozott már nagyvállalatokkal, egyesületekkel, de nem idegen tőle a startup kultúra sem. Munkahelyi kreativitás kutatása kapcsán együttműködött a Harvarddal. Pszichológusi praxisában jelenleg élsportolókkal, fiatal felnőttekkel, serdülőkkel és szüleikkel dolgozik együtt csoportos és egyéni formában. Mentorként kis-és középvállalkozások életciklus fejlődését kíséri, támogatja. Célja, hogy a kliens partneri együttműködésen keresztül, elakadásának teljes kontextusának megismerésével és megértésével rátaláljon olyan megoldásokra, melyek saját maga és a környezete számára is elfogadhatók, a hétköznapokban alkalmazhatók. Vallja, hogy pszihés jóllét kulcsa a személyes hatékonyság maximalizálása, valamint az önbizalom és a megküzdési stratégiák fejlesztése. Ehhez a folyamathoz nyújtja maximális figyelmét, segítségét és támogatását.
“A pszihés jóllét kulcsa a személyes hatékonyság maximalizálása, valamint az önbizalom és a megküzdési stratégiák fejlesztése”
Ezeknek az online eseményeknek az egyik izgalmas ajándéka,
hogy város- és országhatártól függetlenül be lehet csatlakozni, így soha nem tudhatod, hogy a veled egy virtuális térben lévő inspiráló nő melyik földrészről csekkol be hozzánk és milyen tudást, tapasztalatot hoz magával.
Barta Nikolett és Szlafkai Éva - alapítók
womenspiration esszencia est

JELENTKEZZ MOST, HOGY LE NE MARADJ!
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Ha van kedved, az Estek mellett fejlődj a Womenspiration Online Kurzusok által is.