Kapcsolataink - Önmagunkkal és másokkal

JELENTKEZEM!
REGGELI

Kapcsolataink - Hogyan formálnak bennünket?

Számos helyen olvashatunk arról, hogy a minket körülvevő 5 ember átlaga vagyunk. Legalábbis azoké, akikkel a legtöbb időt töltjük, legtöbbet kommunikálunk, akikkel a legszorosabb a kapcsolatunk: a párunk, családtagok, barátok vagy éppen közvetlen kollégák. Ők formálják a gondolatvilágunkat, szemléletünket, problémákhoz való hozzáállásunkat, vagyis ők életünk iránytűi. De vajon kik ők, milyen hatással vannak ránk, milyen szerepük van az életünkben és mit köszönhetünk egymásnak?

A decemberi reggelin kapcsolataink kerülnek fókuszba – a külvilághoz és saját magunkhoz fűződő kapcsolatunk.

Beszélgetni fogunk a különböző szerepeinkhez kapcsolódó viszonyulásunkról, a szerepeinkben bekövetkező változásokról, illetve az ezekkel kapcsolatos megéléseinkről. És természetesen nem telhet el úgy ez a reggeli, hogy ne néznénk rá az új év terveire, vágyaira, álmaira. Egy meghitt és különleges évtized búcsúztató Womenspiration reggelivel várunk decemberben. Tarts velünk!

  • dátum2019. december 06.
  • időpont09:00-12:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 35 FŐ
  • helyszínSzikra Coworking 1072 Budapest, Klauzál tér 30.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
Kik voltak ránk hatással?
Az évtized leltára

Az év, valamint egy évtized végéhez, lezárásához közeledve azt fogjuk megvizsgálni, hogy kik kísértek végig minket az idei éven, kik és hogyan támogattak minket, mit tanultunk tőlük és miért lehetünk hálásak nekik. Azt is megnézzük, hogy vajon ők miben fejlődhettek általunk, mi mit tudtunk adni a számunkra igazán fontos embereknek az életünk különböző területein. Hogyan segítettük a párunkat, szüleinket, hogyan inspiráltuk a testvérünket, mivel motiváltuk a kollégáinkat, csapattársainkat? Milyen hatással voltunk a szűken és tágabban értelmezett környezetünkre? A külvilággal való kapcsolódásunk mellett pedig azt is megvizsgáljuk, hogy mi milyen utat jártunk be a személyiségfejlődésünkben az utóbbi évtizedben, illetve a 2019-es évben.

Hogyan formálnak mások?
Bizalom és kapcsolatok

A hétköznapi rohanásban, a rutinfeladatok közepette gyakran hajlamosak vagyunk túlpörögni – a különböző szerepeinkben való folyamatos megfelelési vágy, a rengeteg teendő kipipálása közben ritkán állunk meg egy kicsit és nézünk vissza. Ritkán adunk hálát, mondunk köszönetet másoknak, veregetjük hátba saját magunkat az elért kisebb-nagyobb sikereink miatt és nem térképezzük fel bizalmi kapcsolatainkat. A bizalom áthatja az egész életünket, a bizalomtérkép pedig segít értelmezni kapcsolataink jellegét, erősségét, lehetőséget nyújt végiggondolni az életünket átszövő hálózataink értékét. A decemberi reggelin minderre sort kerítünk, megvizsgáljuk kapcsolati hálónkat, ha kell takarítunk vagy gyarapítunk, és persze számot vetünk arról, hogy milyen érzésekkel hagyunk hátra egy egész évtizedet.

Mindannyian csomópontok vagyunk
egy olyan hálózatban, amely több milliárd más csomóponttal kapcsol össze minket. Ahhoz, hogy lássuk, hogy valaki milyen hatást gyakorol a kollektív környezetére, először is a saját hálózatában a többi csomópontot kell megvizsgálnunk, pontosabban az ezek által adott reakciót az illető teljesítményére.
Barabási Albert-László, fizikus, hálózatkutató
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli.

Hol lesz az esemény?
Szikra coworking space

1072 Budapest, VII. kerület, Klauzál tér 30.
Tömegközlekedéssel pár perc sétára a Deák tértől, a Blaha Lujza tér vagy az Opera metrómegállóktól. Autóval érkezve parkolás az utcán vagy a közeli mélygarázsban.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV KUPON ÉS SORSOLÁS

A reggeli napján, a résztvevők számára készített egyedi WS kóddal 30% kedvezménnyel vásárolható meg a reggeli témájához kapcsolódó két HVG könyv, illetve két szerencsés résztvevő ajándékba haza is vihet egy-egy példányt.

500 dolog, amiről a barátság szól

A barátság… átbeszélgetni az egész éjszakát, véletlenül egyforma ruhát felvenni, hagyni, hogy felvágj valamivel, a megmentésedre sietni, ökörködni akárhány évesen. Legyen az kicsi vagy nagy, nap mint nap számtalan dolog történik, ami megmutatja, miről szól a barátság. A bájos illusztrációk segítségével idézd fel ezeket a pillanatokat, és oszd meg az egyik legfontosabb emberrel az életedben: a barátoddal! Lisa Swerling és Ralph Lazar illusztrációival.

 

barátság
Szerelem – A vonzalom pszichológiája

Hogyan építsünk fel egy boldog párkapcsolatot és tartsuk egyensúlyban sok év együttélés után is? A Szerelem – A vonzalom pszichológiája tudományos kutatások és eredmények segítségével mutatja be a párkapcsolatok és a szerelem működését. Megtudhatjuk, milyen tényezők határozzák meg szerelmi életünket, az önismereti tesztekkel pedig nemcsak saját, hanem partnerünk motivációit is felmérhetjük. Ez a közérthető és könnyed stílusban megírt könyv tematikusan tekinti át a különböző élethelyzeteket, és gyakorlati tanácsokat ad randizóknak, házasságban élőknek vagy épp válás után újrakezdőknek is. LAPOZZ BELE!

Love cimlap 72 dpi
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas nőkkel, akiket hozzád hasonló kérdések foglalkoztatnak. Számtalan területről, különböző élethelyzetekből érkeznek hozzánk nők (marketinges anyuka, pályakezdő könyvelő, profi coach, nagymúltú HR-es, közösségi médiás sorozatvállalkozó, stb.), így színes kapcsolatrendszerhez juthatsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked.

GY.I.K.

Csodálatos egy olyan közösségben és térben lenni, ahol az emberek felemelik, segítik és elismerik egymást. A tartalom sokszor csak extra a megjelent emberek tudásához és tapasztalatához képest. Lehetőség van megismerni egymást, kapcsolódni egymáshoz miközben magunkról is tanulunk.

Földi Barbara

FÖLDI BARBARA

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Hiánypótló közeg, ahová feltöltődni, ismerkedni, inspirálódni mehet az ember. Olyan befogadó közösség, ahonnan introvertált, visszahúzódóként érkezve is egyszerűen önbizalommal telve, jó érzéssel távozik az ember.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

nespresso_logó 200x133
szikra-coworking-logo

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
BETELT A REGGELI

A Womenspiration reggelik pár nap alatt betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő reggelire, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz. Ha mégis erre a reggelire jönnél, iratkozz fel várólistára. Ha felszabadul egy hely, legkésőbb a reggeli előtt 3 nappal értesítünk: team@womenspiration.hu

Ebben az évadban már csak a különleges Évtervezés 2020 wellness hétvégén tudsz részt venni velünk,, vagy nézz körül a Womenspiration Online Kurzusok között.