Időmenedzsment munkában és magánéletben

JELENTKEZEM!
WORKSHOP

Hogyan osszuk be sikeresen az időnket és kezeljük jól a stresszt?

Halogatunk, késünk, elúszunk a feladatokkal vagy éppen frusztrálóan túlszervezettek vagyunk, az biztos, az idő mindenkit érint, így az időbeosztás nagyon fontos témakör mindannyiunk életében. Számos életterületen kell helyt állnunk és közben szeretnénk mindenhol a lehető legjobban teljesíteni, nehezen mondunk nemet, párhuzamosan igyekszünk haladni a feladatainkkal, közben pedig küzdünk az ezzel járó stresszel.

Milyen módszereket használnak a hatékony emberek? Hogy tudnánk mi is a feladatok sűrűjében nem elveszve hatékonyak, sikeresek és közben boldogok is lenni? És hogyan birkózzunk meg a mindeközben ránk nehezedő terhekkel és stresszel? Mit lehet tenni annak érdekében, hogy mentálisan is megőrizzük épségünket, miközben lavírozunk a feladataink között és harcolunk az idővel?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a workshopon, amelyre számos szakmailag hiteles és kipróbált időtervezési és feladatszervezési módszert hozunk annak érdekében, hogy sikeresen vegyük az akadályokat és elégedettebben éljük meg a hétköznapokat mind a munkánkban, mind a magánéletünkben.

 • dátum2019. március 30.
 • időpont10:00-17:00
 • LÉTSZÁMMAXIMUM 15 FŐ
 • helyszínCosmic Latte Szaloniroda 1113 Bp, Bartók Béla út 79.
 • részvételi díj24900 Ft, WS tagoknak 20400 Ft
 • all inclusivecatering (étkezés, snack, italok, kávé), szakmai anyagok, munkafüzet
 • AJÁNDÉKHVG könyv
 • FB eventÉRDEKLŐDÖM VAGY OTT LESZEK!
Időmenedzsment
Hogyan tudjuk jól kezelni az időbeosztásunkat?

Az elmúlt 72 órában több változást előidéző, feladatteremtő ingert tapasztaltunk meg, mint a szüleink 1 hónap vagy akár 1 év alatt. Minden sokkal gyakrabban és gyorsabban változik, mint bármikor a történelem során. Tele vagyunk végtelen információkkal, lehetőségekkel, pörög az egész világ, és mi is azt érezzük, hogy több mindent kellene tenni, és nem elég a 24 óra. Persze a feladatszervezésünk és hozzáállásunk attól is függ, milyen az időperspektívánk.

Milyen időperspektívában (Zimbardo) töltünk el sok időt a gondolatainkban? Mekkora a jelen és mennyire van közel, mennyire sürgető a holnap? Hol vannak a céljaink? És mennyit vagyunk a jelenben? Mennyi időt töltünk el saját magunkkal? A workshopon leteszteljük az időperspektívánkat is, hogy megérthessük az időhöz való viszonyunkat, ezáltal lépéseket tegyünk egy tudatosabb, reflektáltabb és boldogabb élet felé.

Stresszmenedzsment
Hogyan tudjuk jól kezelni az időnyomás okozta stresszt?

Egyre növekvő feladatmennyiség, szüntelen információdömping, állandó időhiány. Ez jellemző a 21. századi életünkre. Ezen okokból folyamatosan érezzük a ránk nehezedő nyomást, mely feszültséget szül, a feszültség pedig bekapcsolja az “üss vagy fuss” stresszválaszt a szervezetünkben. A környezet túl gyorsan változik, agyunk viszont csak lassan és egy nap továbbra is csak 24 órából áll. A mindfulness az egyik leghatékonyabb lehetőség arra, hogy képesek legyünk megfelelni a kihívásoknak, megtanuljunk kikapcsolni, feltöltődni és arra figyelni, amire mi szeretnénk.

Romló alvás, lanyhuló figyelem, csökkent teljesítmény, szétszórtság, frusztráció, türelmetlenség. Ismerős valamelyik tünet? Ha igen, akkor ideje, hogy foglalkozz a rád nehezedő stresszel, amelyet a túlszervezettség és időnyomás is okozhat. A workshopon erre is hozunk működő módszereket, valamint felmérjük a reziliencia-szintedet, vagyis a stresszel való megküzdési képességed, lelki állóképességedet.

Hatékonyság stresszmentesen?
A GTD-módszer nem arról szól, hogyan végezzünk el mindent. Hanem arról,
hogyan végezhetjük megfelelő módon a munkánkat és élhetjük jól az életünket.
David Allen - vezetési tanácsadó, coach, GTD-könyv
Kinek ajánljuk ezt a workshopot?
Aki hatékonyan tervezne minimális stresszel

Aki szeretné ügyesebben beosztani az idejét, hatékonyabban szervezni a feladatait és szeretné megérteni, hogyan viszonyul a saját idejéhez.

 • Aki túlagyalja a feladatokat.
 • Aki hajlamos halogatni a feladatait.
 • Aki rendszeresen túlvállalja magát.
 • Akinek gondot okoz a munkahelyi feladatait összhangba hozni a magánéleti teendőkkel.
 • Aki könnyen elúszik a munkákkal, vállalásokkal.
 • Illetve aki mindezek miatt/mellett nehezen birkózik meg a stresszel.
Womenspiration időmenedzsmnet workshop
I. BLOKK
Időmenedzsment

09:30-10:10 ÉRKEZÉS
> A nap tematikájának pontos ismertetése

10:10-13:00 I. BLOKK
Időperspektívánk letesztelése (Philippo Zimbardo), valamint különféle tervezési eszközök, és időmenedzsment módszertanok feldolgozása feladataink kezeléséhez (pl.: GTD-módszer, 2 perces szabály, Eisenhower-mátrix, időtábla tervezés stb.), majd a számunkra megfelelő módszerek egyedi kombinációnak megtalálása.

II. BLOKK
Stresszmenedzsment
13:00-14:00 EBÉDSZÜNET 
 
14:00-17:00 II. BLOKK 
Reziliencia teszt, amellyel a lelki ellenállóképességünket vizsgáljuk meg, hogy miként regenerálódunk a stresszből. Majd az időnyomás és a feladatzsonglőrködés okozta stressz ránk vonatkozó felismerése, életünkben való beazonosítása, és különféle mindfullness módszerek megismerése, hogy hatékonyan birkózzunk meg vele a mindennapjainkban.
Mindkét blokkban lesz 15 perces kávészünet.
Hol lesz az esemény?
Cosmic Latte Szaloniroda

1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1.

A helyszín a Kosztolányi térnél található, remek közlekedési adottságokkal. Tömegközlekedéssel a 49-es, 19-es villamossal, az M4 metróval (Újbuda-központ) illetve számos busszal érhető el. Autóval érkezve a parkolás ingyenes vasárnap a környező utcákban.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, könyv, étkezés

7 óra kreatív, intenzív, építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, bevált módszereket hozunk, valamint a különféle tapasztalatokkal teli kis csoport rengeteg inspirációval fog feltölteni. A cateringről (brunch, snack, üdítők, tea, kávé)  mi gondoskodunk, illetve megajándékozunk egy, a témához kapcsolódó HVG könyvvel, amellyel tovább mélyítheted a tudásod.

24900 Ft

womenspiration tagoknak
4500 Ft kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, és ezután majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint a reggeli árával megfelelő kedvezménnyel a workshopokat.

20400 Ft
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ezenkívül, amit érdemes tudod, hogy 2 alkalom után válasz WS taggá, onnantól kezdve élnek a kedvezmények. A reggeli díját átutalással tudod rendezni, ehhez minden információt megkapsz e-mailen a regisztrációt követően azonnal.

Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, de mindenekelőtt érdemes az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt elolvasnod, hátha már válaszoltunk is neked. 🙂

GY.I.K.
AJÁNDÉK HVG KÖNYV
David Allen - Hatékonyságnövelés stresszmentesen - GTD
Valóban stresszmentesen növelhetjük hatékonyságunkat, ha megtanuljuk tudatosan kisöpörni elménkből a figyelemelterelő tényezőket?
A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, bármennyire ezt gondoljuk is, hanem sokkal inkább az, hogy nem látjuk tisztán és nem határozzuk meg pontosan a feladatot és a szükséges lépéseket. Emiatt élünk állandó stresszben (még ha nem is valljuk be magunknak), és már el sem tudjuk képzelni, hogy másként is lehetne.
A GTD®(Getting Things Done)-módszer abban segít, hogy ne csak az idővel gazdálkodjunk, hanem a gondolataink között is rendet tegyünk. David Allen könyvének, amely a Time szerint „az évtized legjobb önsegítő műve”, átdolgozott és bővített kiadása számos technikát kínál elménk tehermentesítéséhez, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és oldjuk belső feszültségeinket.

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERÓ ANNA

EGYETEMISTA

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Minden alkalom más, de mégis vannak benne közös vonások, pl. a hangulat, feltöltődés, a sok-sok női energia. 🙂

VARGA BÍBORKA

HR TANÁCSADÓ

Egy hely, ahol olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik ugyanazokkal a dilemmákkal néznek szembe, amivel én. Egy biztonságos közeg, ahol a legnagyobb butaságnak tűnő ötlet sem hangzik hülyeségnek.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Cosmic Latte szaloniroda

szabad hely van már csak
Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
Betelt a workshop!

A Womenspiration reggelik, workshopok hamar betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő eseményre, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz.