Fenntartható mindennapjaink

JELENTKEZEM!
REGGELI

Fenntartható mindennapjaink

Az utóbbi években rengeteget hallhatunk a fenntarthatóság, a környezettudatos életmód fogalmáról. Szép számmal gyűlnek a szelektív hulladékgyűjtésről, zero waste-ről, tudatos és fenntartható vásárlásról, egyszer használatos eszközök mellőzéséről, otthon készített tisztítószerekről szóló cikkek, YouTube videók, Insta posztok. Lassan egy komplett iparág épül arra, hogy kiszolgálja az átalakuló igényeket, hogy irányt mutasson az embereknek, mi mindent tudunk tenni egy jobb jövő építése érdekében. És valóban egyre többen vágyunk arra, hogy a bolygónk védelme érdekében (is) fenntarthatóbb életmódot alakítsunk ki, hogy gondoskodjunk a következő generációk sorsáról.

Mi olyannyira üdvözöljük ezt a törekvést, hogy szeretnénk, ha a februári Womenspiration reggelin közösen gondolkodnánk és tanulnánk ebben a témában – meghívott szakértő vendégünktől és egymástól. Megoszthatjuk egymással a kérdéseinket, dilemmáinkat, meríthetünk egymás motivációjából, ötleteket gyűjthetünk a másiktól arra vonatkozóan, hogy ő hogy csinálja. A februári reggelin erre szeretnénk teret, időt és lehetőséget adni. Tarts velünk!

  • dátum2020 február 14.
  • időpont09:00-12:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 40 FŐ
  • helyszínLOFFICE Coworking 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.
  • részvételi díj7500 Ft, WS tagoknak 4500 Ft
  • all inclusivereggeli, kávé, szakmai anyagok
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
Szakértő vendégünk
Földi Barbara

Földi Barbara vagyok a ReCReativity Társadalmi Vállalkozás egyik alapítója. Felnőttoktatóként és ifjúság segítőként végeztem és abban a szerencsés és kiváltságos helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.
Élményalapú oktatás tervezőként és coachként segítem az embereket egy olyan életmód megtalálásában, ahol hangsúlyt kap a személyes fejlődés, önmotiváció és egy olyan élet kialakítása ami fenntartható minden szempontból. A fenntartható élet kellékei nem csak a környezet tudatosság, hanem hogy megtanuljuk fenntartani a motivációinkat, a kíváncsiságunkat és a kreativitásunkat. Így tudunk teljes és élhető életet kialakítani, ahol segítjük magunkat, társainkat és a bolygót is.

A készségeink fejleszthetők és az attitűdünket mi alakítjuk, ebben segítek másoknak képzésekkel, személyes és csoportos coaching foglalkozásokkal, műhelymunkákkal, ahol mindezt lehet gyakorolni. Számodra mi lenne az első lépés egy fenntarthatóbb élet felé?

Web: recreativity.net   tinyecoambassador.com  cimbi.net
Instagram: @tinyecoambassador  @zerowaste_bootcamp  @re_creativity  @cimbi_official
Facebook: @zerowastebootcamp  @recreativityforyou   @cimbiforyou

Földi Barbara
A fenntartható, környezettudatos életmód kialakítása
egy hosszútávú folyamat, amihez kitartás és elköteleződés szükséges, de könnyítheti a folyamatot, ha van egy olyan intelligens közösség, akivel közösen tudunk erről gondolkodni,
Barta Nikolett és Szlafkai Éva - alapítók
Mire számíthatsz?
Kreatív, csoportos, egyéni feladatok

A témákat a lehető legkülönbözőbb módokon dolgozzuk majd fel – hol csapatban dolgozva, a másik álláspontjának megismerése lesz a cél, hol az egyéni fejlődésre helyezzük a hangsúlyt, hol más kreatív eszközöket veszünk elő. Lesznek networking alkalmak és kreatív bemutatkozási lehetőségek, amelyeket mind-mind az adott téma köré csoportosítunk.

Néhány feladatot önállóan oldasz meg, hiszen te ismered igazán az alap mozgatórugóidat. Lesznek olyan feladatok is, amelyeken különféle módszerekkel válogatott csoportokban dolgozol, hiszen egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak. Az inspiráló hangulatot HVG könyv nyereményekkel is fokozzuk majd.

Nem mindennapi élmény egy WS reggeli.

Hol lesz az esemény?
LOFFICE coworking

1061 Budapest, VI. kerület, Paulay Ede utca 55.
Tömegközlekedéssel pár perc sétára az Oktogontól (M1 metróval vagy 4-6-os villamossal) Autóval érkezve parkolás az utcán.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, étkezés, könyvnyeremény

3 óra kreatív, mégis építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, valamint a színes tapasztalatokkal teli közeg rengeteg inspirációval fog feltölteni. A reggeliről, az italokról és a kávéról is mi gondoskodunk, illetve a témához kapcsolódó 2 HVG könyvet megnyerheted a reggeli végén.

7500 Ft

womenspiration tagoknak
40% kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, így majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint szintén kedvezményesen a workshopokat.

4500 Ft
HVG KÖNYV KUPON ÉS SORSOLÁS

A reggeli napján, a résztvevők számára készített egyedi WS kóddal 30% kedvezménnyel vásárolható meg a reggeli témájához kapcsolódó HVG könyv, illetve két szerencsés résztvevő ajándékba haza is vihet egy-egy példányt.

Visszafordítható

A klímaváltozás kapcsán megjelenő riasztó hírekkel szembesülve nehéz átlátni, hogy mit tehetünk a válság elhárításáért a kormányok, települések, vállalatok és az egyének szintjén. A Visszafordítható segít minket az eligazodásban: a Project Drawdown keretében elismert kutatók, tettre kész szakemberek, elkötelezett politikusok a világ minden tájáról egy tudományosan alátámasztott, gazdaságilag rentábilis, előremutató javaslatcsomagot készítettek a klímakatasztrófa megállítására. A hiánypótló könyv 100 innovatív megoldást mutat be mindenki számára közérthető módon az élet különböző területeiről. Megismerhetünk már alkalmazott technológiai újításokat és szemléletformáló kezdeményezéseket, sőt még fejlesztés alatt álló terveket is. Ha az elkövetkező harminc évben ezeket a módszereket következetesen alkalmazzuk, csökkenthetjük a károsanyag-kibocsátást, visszafordíthatjuk a klímaváltozást, és lehetőséget kapunk egy élhetőbb, igazságosabb világ kialakítására is.

fenntarthatóság workshop - Visszafordítható
#inspiralonovagyok
Kikkel építhetsz kapcsolatot?

Olyan tudatos, kíváncsi, fejlődni vágyó húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőkkel, akiket hozzád hasonló kérdések foglalkoztatnak. Számtalan területről, különböző élethelyzetekből érkeznek hozzánk nők (marketinges anyuka, pályakezdő könyvelő, profi coach, nagymúltú HR-es, közösségi médiás sorozatvállalkozó, stb.), így színes kapcsolatrendszerhez juthatsz hozzá, aminek bármikor hasznát veheted. Az események inspiráló tartalmát is a résztvevők adják, hiszen különféle látásmódjukkal, izgalmas tapasztalataikkal, kipróbált módszerekkel ösztönzőleg hatnak egymásra. Legyél te is tag!

RÉSZLETEK
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, esetleg a reggeli FB eseményénél.

Érdemes átböngészned az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt, hátha már válaszoltunk is neked.

GY.I.K.

Csodálatos egy olyan közösségben és térben lenni, ahol az emberek felemelik, segítik és elismerik egymást. A tartalom sokszor csak extra a megjelent emberek tudásához és tapasztalatához képest. Lehetőség van megismerni egymást, kapcsolódni egymáshoz miközben magunkról is tanulunk.

Földi Barbara

FÖLDI BARBARA

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÓ

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Hiánypótló közeg, ahová feltöltődni, ismerkedni, inspirálódni mehet az ember. Olyan befogadó közösség, ahonnan introvertált, visszahúzódóként érkezve is egyszerűen önbizalommal telve, jó érzéssel távozik az ember.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Dombi Vera logó