``Évtervezés 2020`` wellness hétvége - tervezés, inspiráció, énidő

JELENTKEZEM!
VIP PROGRAM

``Évtervezés 2020`` wellness hétvége - tervezés, inspiráció, énidő

A hétköznapi rohanásban, a rutinfeladatok közepette gyakran hajlamosak vagyunk túlpörögni – a különböző szerepeinkben való folyamatos megfelelési vágy, a rengeteg teendő kipipálása közben ritkán állunk meg egy kicsit és nézünk vissza. Ritkán adunk hálát, mondunk köszönetet másoknak, veregetjük hátba saját magunkat az elért kisebb-nagyobb sikereink miatt. Az pedig még ritkábban fordul elő, hogy az olyan eseményeket, amelyeket egy adott pillanatban kudarcként éltünk meg, górcső alá vegyünk és alaposabban végiggondoljuk, hogy mit is tanulhatunk belőle.

Az új év, sőt az újabb évtized, ami hamarosan beköszönt, jó apropó arra, hogy most végre valóban időt és teret szenteljünk arra, hogy értékeljük a mögöttünk álló időszakot és alaposan, tudatosan vágjunk neki 2020-nak.

Megálmodtunk egy minden eddiginél hosszabb és inspirálóbb Womenspiration VIP programot, egy igazi, a város zajából kiszakadós, énidős hétvégét, hogy közösen lelassuljunk, megálljunk, visszatekintsünk az elmúlt évre, évtizedre, majd minden eddiginél tudatosabban és alaposabban tervezzük meg a következő 1 évet, illetve megfogalmazzuk azokat az irányelveket, amiket a következő évtizedben szem előtt szeretnénk tartani.

 • dátum2020. január 11-12.
 • LIMITÁLT LÉTSZÁMMAXIMUM 12 FŐ
 • helyszínAbacus Hotel**** - Business, Wellness & SPA
 • all inclusive programszállás, teljes ellátás, kényeztető programok, szakmai anyagok, ajándék könyv
Abacus hotel
Lecsendesedés

Hagyd itt a város zaját egy hétvégére. Sőt, hagyj itt 2 napra mindent és mindenkit, és ajándékozd meg magad 2020 elején 2 olyan inspiráló, feltöltő nappal, ami csak rólad és a terveidről szól. Tedd mindezt elegáns, szép környezetben, inspiráló nők társaságában, hogy a program végére igazán feltöltődve, tele energiával kezdhess bele az új évbe.

Visszatekintés, értékelés

Neked mi fért bele az elmúlt 12 hónapba, 52 hétbe, 365 napba? Munkahely-, vagy esetleg karrierváltás? Bővülő család, eljegyzés, esküvő, vagy más meghatározó életesemény? Milyen nem várt fordulatokat hozott 2019 és mit tanultál belőle? Mi volt a legfontosabb dolog, amit megtettél magadért? És másokért? Kik voltak azok a személyek, akik a legnagyobb hatást gyakorolták rád? Mi volt az év legnagyobb tanulsága a számodra és hogyan tudod ezt a jövőben hasznosítani? Abban szeretnénk segíteni, hogy valódi válaszokat kapj nagyon fontos kérdésekre. Olyan kérdésekre, amiket a mókuskerékben tekerve ritkán van lehetőséged feltenni magadnak.

Szerepek meghatározása

Hol látod magad fél év múlva a munkádban? Hogyan jutsz el odáig pontosan? Mit kell tenned, hogy beindítsd végre a saját vállalkozásodat? Hogyan alakíthatod át az otthonod fenntarthatóbbá, zöldebbé? Hogyan férhet bele az idődbe a több testmozgás? Hogyan állhatsz helyt a közösségi médiában a 21. Században? Milyen elképzeléseid vannak a családalapítás kérdéskörét illetően?

Elengedés

Fontosnak tartjuk, hogy miután szembenézünk az elmúlt időszak legnagyobb félelmeivel, kudarcaival, el tudjuk engedni mindazt, ami már nem szolgál minket, aminek már nincs helye az életünkben. Legyen ez egy megunt munkakör, egy rossz szokás, egy olyan személy, aki nem érdemli meg többé a bizalmunkat, jobb ezeket elengedni és nem cipelni magunkkal az új évtizedbe.

Önmagadba fektetett idő

Az idő a legszűkösebb erőforrásunk. Gondolj csak bele, hány hónapot, évet kezdtél úgy, hogy egy forró tea mellett leülsz otthon a kanapéra és időt szentelsz arra, hogy értékelj, összegezz és célokat tűzz ki a következő időszakra vonatkozóan? Ugye, hogy a legtöbb esetben “mindig közbejön valami”, vagy “valami mindig fontosabb”?! Nőként hajlamosak vagyunk saját magunkat a listánk legaljára sorolni, ritkán szentelünk kellő időt csak saját magunkra, a hosszabb távú céljaink tervezgetésére, újabb bakancslistás álmok szövésére…mi ezzel a hétvégével időt teremtünk arra, hogy a tervezgetés ne csak elméletben valósuljon meg.

Támogató közösség

Ha jártál már Womenspiration eseményen, pontosan tudod, hogy mit értünk azalatt, hogy ez egy egyedülálló, inspiráló közösség, ahol csupa önmegvalósító és hasonló értékekkel bíró nő van jelen. A hétvégén borozással egybekötött őszinte beszélgetésekben is részed lehet: szombat este, a kötelező wellness és szuper workshopok után megbontunk egy finom üveg bort és a “talking about” program során kötetlenül beszélgetünk, ismerkedünk, tanulunk egymás történeteiből.

2020 megtervezése

Milyen álmaid, céljaid vannak munka és magánélet terén? Mire szeretnéd irányítani a figyelmed a különböző életterületeken? Hogyan határozol meg checkpointokat? Milyen pénzügyi célokat tűznél ki 2020-ra? Mi az a 3 dolog, amit mindenképpen el szeretnél érni? Mit szeretnél fejleszteni az időtortádon? Ezekhez hasonló izgalmas kérdések mentén tervezzük meg a következő évedet!

Feltöltődés, kikapcsolódás

Ez a hétvége nem csak tervezésből, naptárnézegetésből és sziporkázó ötletelésből fog állni. A 4 csillagos wellnesshétvége kiváló lehetőséget nyújt a relaxációra, kényeztetésre is, amit “kötelező” programpontként be is építünk a menetrendbe. Feszített víztükrű medencében lazíthatsz, szaunában izzadhatsz, jakuzziban relaxálhatsz, finomakat ehetsz (amit végre nem neked kell megfőznöd). A meditáció és a jóga gyakorlásának lehetőségét is kínáljuk neked: a lecsendesedést, lazítást, a jövő évre történő ráhangolódást mi sem segíti jobban, mint egy könnyed meditáció és egy frissítő jóga? Ezt is beépítjük a hétvégi programodba!

Eszközök, módszerek

Olyan módszertani feladatokat és eszközöket adunk a kezedbe, melyek segítségével sikeresen megtervezheted és átláthatod a jövő éved, sőt, konkrét akciótervet is formálhatsz köré. Ehhez nemcsak mi, szervezők hozunk feladatokat, hanem a közös tudásbázisból is inspirálódunk, hiszen a résztvevők megannyi ötlettel, javaslattal, bevált módszerekkel szolgálhatnak egymásnak. Arról is gondoskodunk majd, hogy tovább tudjátok segíteni egymást az év során.

Helyszín
Hol és hogyan töltjük az ``Évtervezés 2020`` wellness hétvégét?

A Budapest vonzáskörzetében, egy csodaszép parkban fekvő wellness szállodában, méghozzá az Abacus**** Business & Wellness Hotelben Herceghalmon, ahol az aktív munkával teli workshopon túl kényeztető programokkal is készülünk (lásd programok).

Ezen a rendhagyó 2 napos workshop hétvégén
az életünk minden területét megvizsgáljuk, vágyakat fogalmazunk meg, célokat tűzünk ki és tesszük mindezt a város zaját magunk mögött hagyva, a telefonjainkat lenémítva, hasznos és elgondolkodtató kérdésekkel, klassz gyakorlatokkal egy szuper inspiráló, izgalmas közösségben.
Barta Nikolett és Szlafkai Éva - alapítók

Tarts velünk!
Kiknek ajánljuk az évtervezős wellness hétvégét?

Tarts velünk erre a rendhagyó Womenspiration elvonulásra, ahol a tudatos évtervezés mellett a kikapcsolódásé  lesz a főszerep. Igazi inspiráló énidős program, ahol minden a te fejlődésedet és feltöltődésedet szolgálja. Várunk szeretettel a limitált számú résztvevők közé!

 • Aki le szeretné vonni a tanulságokat az előző évéből.
 • Aki szeretné tudatosan megtervezni az előtte álló évet, évtizedet.
 • Aki szeretne egy kicsit kiszakadni a mindennapi rohanásból, eltávolodni a megszokottól és egy kicsit más perspektívából szeretne ránézni az életére.
 • Akire nagy változások várnak 2020-ban, például saját vállalkozásba kezd, szakmát vált, gyermeke születik, külföldre költözik stb.
 • Aki szeretne egy inspiráló, női közösségben töltődni egy teljes hétvégét.
 • Akinek régóta ott szerepel már a bakancslistáján egy elvonulós, tervezős hétvége, de eddig mindig halogatta és soha nem kerített rá sort.
 • Akinek szüksége van térre és időre, hogy tudatosan átgondolhassa milyen irányba szeretné alakítani az életét.
Csak 10 nő számára adott a lehetőség és már csak 1 hely van!
csomagok
Különféle csomagajánlatunk

Válassz a három csomagajánlatunk közül: “A megfontolt nő”, “Az aktív önfejlesztő nő” és a KARÁCSONYI LAST MINUTE.

“A megfontolt nő” csomag

110 000 Ft

A hétvége során 11 órányi szakmai tréning lezárás, énidő, tudatos tervezés, időmenedzsment, öngondoskodás témakörében

2 nap, 1 éjszaka a herceghalmi Abacus**** Hotelben, kétágyas elhelyezéssel

Spa és wellness korlátlan használat

Vezetett meditáció, ráhangolódás 2020-ra

Teljes ellátás: reggeli, ebéd, vacsora és a tréningek közben kávé, tea, harapnivaló

1 db “Womenspiration Évtervező 2020” munkafüzet, benne hasznos feladatokkal

1 db ajándék HVG könyv

LAST MINUTE

88 000 Ft

december 31-ig

A hétvége során 11 órányi szakmai tréning lezárás, énidő, tudatos tervezés, időmenedzsment, öngondoskodás témakörében

2 nap, 1 éjszaka a herceghalmi Abacus**** Hotelben, kétágyas elhelyezéssel

Teljes ellátás: reggeli, ebéd, vacsora és a tréningek közben kávé, tea, harapnivaló

Spa és wellness korlátlan használat

Vezetett meditáció, ráhangolódás 2020-ra

1 db “Womenspiration Évtervező 2020” munkafüzet, benne hasznos feladatokkal

1 db ajándék HVG könyv

“Az aktív önfejlesztő nő” csomag

149 000 Ft

A hétvége során 11 órányi szakmai tréning lezárás, énidő, tudatos tervezés, időmenedzsment, öngondoskodás témakörében

2 nap, 1 éjszaka a herceghalmi Abacus**** Hotelben, kétágyas elhelyezéssel

Teljes ellátás: reggeli, ebéd, vacsora és a tréningek közben kávé, tea, harapnivaló

Spa és wellness korlátlan használat

Vezetett meditáció, ráhangolódás 2020-ra

1 db ajándék HVG könyv

1 db “Womenspiration Évtervező 2020” munkafüzet, benne hasznos feladatokkal

Duplázó csomagtöbblet 80.000 Ft értékben:

+ 1 db 2020-as határidőnapló

+ HVG könyvcsomag 15.000 Ft értékben

+ 1 db 10.000 Ft értékű kuponkód a Womenspiration Időmenedzsment című online kurzusára

+ 1 db 10.000 Ft értékű kuponkód a Womenspiration Személyes márkaépítés című online kurzusára

+ 1 db 40.000 Ft értékű személyes tanácsadás a Womenspiration alapítóival

Vendégelőadó: Mindfulness tréner
Tóth Réka Ibolya, a MNDFL flow alapítója, nemzetközileg akkreditált mindfulness meditáció tréner, jógaoktató és marketingkommunikációs szakember. Réka Ibolya személyes és csoportos tréningeken keresztül hozza közelebb az emberekhez a tudatosság és egy boldog, kiegyensúlyozott élet üzenetét. Egy MNDFL flow tréning több, mint készségfejlesztés: inspiráció és praktikus útmutató, hogy mindenki elérhesse egy nyugodtabb, egészségesebb és produktívabb verzióját önmagának. Akár stresszkezelés, önfejlesztés, akár a teljesítmény vagy fókuszáltság javítása a cél, mindenki megtalálhatja önmagát és a megfelelő eszközöket egy ilyen foglalkozáson.
Vendégelőadó: Közösségi média szakember
Berkes-Bognár Nikolett 3 év marketing menedzseri pozíció után döntött úgy, hogy szabadúszó lesz és létrehozza saját márkáját Socialight néven. Social media tanácsadóként márkaépítőknek segít abban, hogy megtanuljanak hitelesen és önazonosan kommunikálni közösségi oldalaikon és kiépíteni egy valóban elkötelezett közösséget kizárólag organikusan.Idén decemberben készült el Content Book elnevezésű kreatív tervezője, amelynek esszenciáját Niki elhozza az Évtervező wellness hétvégére is.
2020. JANUÁR 11.
SZOMBAT

09:30 – 10:00 – Érkezés, regisztráció.
10:00 – 13:00 – Bemutatkozás, áthangolódás, visszatekintés az előző évre, évtizedre.
13:00 – 14:30 – Ebéd, szállás elfoglalása.
14:30 – 16:00 – A 2019-es év (2010-es évtized) értékelése.
16:00 – 18:00 – A 2020-as év szakaszokra bontott tervezése: szokások, célok, elképzelések felvázolása szerepek és életterületek szerint, fontos mérföldkövek, tudatosító pontok meghatározása.
18:00 – 19:00 – Vacsora
19:00 – 21:00 – Spa, wellness
21:00 órától – Borozással egybekötött “talking about” program

2020. JANUÁR 12.
VASÁRNAP

7:00 – 8:00 – Naphangoló reggeli jóga inspiráló nő módra.
8:00 – 10:00 – Svédasztalos reggeli, kicsekkolás.
10:00 – 12:30 – Célkitűzés és akciótervek megfogalmazása a következő évre és évtizedre.
12:30 – 13:30 – Ebéd
13:30 – 15:00 – A virtuális én tudatosítása, tervezése – Hogyan legyek jelen a social médiában?
15:00 – 15:30 – Felfrissítő meditáció
15:30 – Nyereménysorsolás, elköszönés

Hol lesz az esemény?
Abacus Hotel**** Business, Wellness & Spa

Herceghalom 2053, Gesztenyés út 3.
A szálloda Budapesttől mintegy 20 percnyi autóútra található, mely az 1-es autóúton vagy az M1-es autópályán közelíthető meg. Az autópályáról a 26-os kilométernél kell lekanyarodni, majd tábla jelzi a szállodához vezető 2 perces utat. A szálloda vonattal is megközelíthető, a Déli pályaudvarról és a Kelenföldi pályaudvarról óránként indulnak személyvonatok Tatabánya és Győr irányába, melyek Herceghalmot érintve közlekednek. A vonatállomásról 15 percnyi sétával érhető el a szálloda, de szívesen kimegyünk érted az állomásra.

HVG KÖNYV
ÉN könyv

365 ötlet, hogy jobban érezd magad

Életünk nem más, mint apró cselekedetek összessége, és minden döntés, még a legjelentéktelenebb is, alakítja. Ez az egyszerűségében is jelentős könyv bebizonyítja, hogy napi egy apró tett és döntés elég ahhoz, hogy az életünk rendezettebb, boldogabb legyen. A könyv szerzői között van agykutató, menedzsment-tanácsadó, fitneszszakértő és a népszerű sztárséf, Jamie Oliver is.

 

HVG könyvek
A lelkes alapítók
A kreatív szakmai keretet mi adjuk, de te töltöd meg tartalommal!

Mi történik, ha összedolgozik egy kreatív szakember és egy oktatásfejlesztő szakember? Valami nagyon inspiráló és érdekes dolog. Összedobtuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, lelkesedésünket, hogy a piacon egyedülálló módszertannal inspiráló közeget teremtsünk a fejlődni vágyó, tudatos húszas-harmincas, vagy akár negyvenes nőknek. TOVÁBBI INFÓK RÓLUNK >>>

alairasok2
Szlafkai Éva és Barta Nikolett - womenspiration | Fotó: petrapakophotography

Tudatos, kreatív, inspiráló, derűs. Ez a négy szó jellemzi leginkább a Womenspiration eseményeket. Nők, akik egymást megismerve, támogatva új közösségre lelnek, miközben a legközelebb önmagukhoz kerülnek. Kinyílik a Világ, kívül és belül. Az évtervezés workshopon olyan inspirációt kaptam, ami új lökést adott az utamon, ahol korábban elindultam, de megtorpantam. Azóta kilépve az alkalmazotti státuszból saját marketing céget indítottam és folyamatosan csörög a telefonom.

Antal Anett

ANTAL ANETT

MARKETING MANAGER, CÉGTULAJDONOS

Feltölt. Inspirál. Ösztönöz. Minden esemény színvonalas, lélekmelengető, minőségi időtöltést jelent, amelyek alkalmával nemcsak a kikapcsolódásé a szerep, hanem a saját magunkon tapasztalt önfejlődés is nagyon hamar megmutatkozik. Minden esemény végén hatalmas energiákkal távozom. Számos olyan módszer, szemlélet kerül feldolgozásra, amelyekből mindenki ki tudja választani magának, hogy melyeket alkalmazza a saját életében. Azért szeretem ezt a közösséget, mert mindenkitől lehet valamit tanulni, inspirációt gyűjteni.

Szabó Zita

SZABÓ ZITA

RENDEZVÉNYSPECIALISTA, ÖNISMERETI TRÉNER

Szerintem jelenleg a magyar piacon a leginspirálóbb női reggeli, és közösség. A témák minden alkalommal nagyon aktuálisak és naprakészek, olyannyira, hogy már a munkahelyemen is elkezdtünk gondolkodni hasonló témák kreatív feldolgozásán. A tagok között már több együttműködésünk is elindult, sőt talán mondhatom, hogy barátságok is alakulnak. 🙂

Nagy Dia

NAGY DIA

HR/Karrier szakértő

Egy kedves barátnőm hívott el az egyik Womenspiration reggelire, amikor még csak alakult a közösség. Hihetetlen látni, hogy azóta milyen hosszú utat tettünk meg együtt! Hónapról hónapra, az ország egyik leginspirálóbb női közösségébe járhatok, fejlődhetek és hasonló gondolkodású hölgyekkel ismerkedhetek meg. Ez egy felbecsülhetetlen érték és mozgatórugó, mind a személyes fejlődésemben mind a vállalkozásom fejlesztésében.

Baté Mónika Mia

BATÉ MÓNIKA MIA

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FOTÓS ÉS VIDEÓGRÁFUS

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

Évtervező 2020 wellness hétvége
5 izgalmas ok, hogy miért csatlakozz a hétvégi programhoz
Szeretnék csatlakozni!

TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!
Csatlakozz az ``Évtervező 2020`` hétvégéhez!
szabad hely maradt. Sajnáljuk!