Pozitív pszichológia - Milyen eszköztárral tudunk bizonytalan körülmények között boldogulni?

JELENTKEZEM!
POZITÍV PSZICHOLÓGIA

II. Esszencia est

Megálmodtunk egy különleges inspiráló esti közösségi programot, ami garantálja a kisebb csoportban történő kapcsolódás lehetőségét, miközben teret és időt ad a szakértőtől és az egymástól való tanulásra is. Ezek a Womenspiration Esszencia Estek, melyek kéthetente csütörtök esténként kerülnek megrendezésre a virtuális térben.

Az Estek ugyan rövidebbek, mint a jól ismert, személyes interakciókra épülő Reggelijeink és egésznapos Workshopjaink, mégis magukban hordozzák a Womenspiration esszenciáját – lehetőséget a jóízű kapcsolódásra, gondolatébresztésre, személyes és szakmai fejlődésre, töltekezésre.

Minden alkalommal szakértő vendégünkkel egy-egy olyan témát boncolgatunk, melyek az utóbbi hetekben, ebben a megváltozott és újrarendeződő világban talán még aktuálisabbá váltak, beszélgetünk például arról, hogyan álljunk helyt megváltozott szerepeinkben, hogyan rendezkedjünk be pénzügyileg a következő időszakra, hogyan próbáljuk meg szétválasztani a munkát a magánéletünktől és törekedjünk mentális egészségünk fenntartására. Nem fix recepteket, sokkal inkább jó gyakorlatokat és ötleteket hozunk – pontosabban a résztvevők, hiszen mint általában, mi, a WS alapítói a keretet és struktúrát hozzuk, tartalommal a beszélgetésben résztvevő nők töltik meg a Womenspiration Esszencia Estjeit.

  • dátum2020. május 28.
  • Az est témájaPozitív pszichológia
  • időpont19:00-20:30
  • LÉTSZÁMMAXIMUM 100 FŐ
  • helyszínWomenspiration ZOOM terem
  • részvételi díj1500 Ft
  • interaktív estelőadás, kerekasztal, közös tudásmegosztás
  • Facebook eventCsatlakozom a FB eventhez!
ELŐADÁS, BESZÉLGETÉS

Az Est első felében szakértő vendéggel beszélgetünk az aktuális témáról.

TUDÁSMEGOSZTÁS

Ezután a résztvevők csoportokba osztva, külön termekben vitatják meg egymás között témát.

KONKLÚZIÓK, LEZÁRÁS

Végül szakértői reflektálás a csoportbeszélgetések konklúzióira és rendhagyó lezárás

Kíváncsi vagy?

Ha kíváncsi vagy, ha töltődnél, ha egy olyan online eseményt keresel, ami valódi lehetőséget ad a tanulásra, inspirálódásra és kapcsolódásra, akkor kéthetente csütörtök esténként várunk szeretettel az Esszencia Estekre.

JELENTKEZEM!
Az esszencia est témája
Pozitív pszichológia - Milyen eszköztárral tudunk bizonytalan körülmények között boldogulni?

A Pozitív Pszichológia a reális élet pszichológiája. Amiben helye van a csapásoknak, a kihívásoknak, negatív gondolatoknak, negatív érzéseknek. A következő, május 28-ai Esszencia Est ízelítőt ad arról, hogyan lehet ebben az állandóan változó, bonyolult és bizonytalan világban mégis boldogulni, optimálisan jól lenni, netán még virágozni is. A pozitív érzések megfelelő mennyiségű megélése életbevágóan fontos a mindennapi energikusságunk, erőnk kialakításához, megőrzéséhez illetve immunrendszerünk erősítéséhez és az egészséges élet fenntartásához. Szánti Dominika Pozitív Pszichológia trénerrel beszélgetünk arról, a tudomány mit javasol, mivel vértezd fel magad, hogy küzdőképes legyél, valamint eszközöket is kapsz, amivel meg is tudod valósítani. Természetesen most is teret adunk az egymással való kapcsolódásra és a téma saját tapasztalatokon nyugvó feldolgozására csapatban. Izgalmas és hasznos Est lesz, tarts velünk!

Szakértő vendégünk
Szánti Dominika, Pozitív Pszichológia tréner

Dominika a Pozitív Pszichológia (PP) gyakorlati alkalmazását tanítja csoportos workshoPPok és egyéni konzultációk formájában. Egyszerű módszerek egy olyan életért, amit élvezettel élhetsz. Eredeti szakmáját tekintve közgazdász, 7 éven keresztül a turizmus területén dolgozott a Kempinski szállodában. 4 éve pedig trénerként, facilitátorként nyújt magas színvonalú szolgáltatást. Korábbi cégével az üzleti világ résztvevőit támogatta vezetőképzések, csapatfejlesztő tréningek és munkatársi képzések keretében, mindezt a Pozitív Pszichológia eszköztárával. Benne volt a 2017-es III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia szervezői csapatában, személyesen találkozott a világhírű Csíkszentmihályi professzor úrral és a PP rock sztárjával Barbara Fredricksonnal is. Élhetsz máskéPP programjával kifejezetten magánemberek számára teszi elérhetővé a PP sorsdöntő felfedezéseit, gyakorlatait. Élhetsz máskéPP c. könyve július közepén jelenik meg. www.szantidominika.hu

“Szánti Dominika vagyok, PP tréner. Hálagondolkodó. Két lábon járó Pozitív Pszichológia.”
Ezeknek az online eseményeknek az egyik izgalmas ajándéka,
hogy város- és országhatártól függetlenül be lehet csatlakozni, így soha nem tudhatod, hogy a veled egy virtuális térben lévő inspiráló nő melyik földrészről csekkol be hozzánk és milyen tudást, tapasztalatot hoz magával.
Barta Nikolett és Szlafkai Éva - alapítók

JELENTKEZZ MOST, HOGY LE NE MARADJ!
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Ha van kedved, az Estek mellett fejlődj a Womenspiration Online Kurzusok által is.