Énmárka workshop - nem csak vállalkozóknak

JELENTKEZEM!
WORKSHOP

Énmárka workshop - nem csak vállalkozóknak

Vajon mit mondanak rólunk mások, amikor kimegyünk a szobából? Hitelesen, önazonosan tudjuk képviselni magunkat, illetve egyezik ez a kép azzal, ami az emberekben (partnerekben, ügyfeleinkben, munkatársakban) kialakul rólunk? Mégis, miért van szükségünk önmarketingre és hogyan kell jól csinálni? Az énmárkánk nem más, mint a betartott ígéretünk. Ha ügyesen építgetjük, beszélni fognak rólunk, gondolnak ránk, bevételt hoz és megkülönböztet másoktól a piacon.

Vajon jó úton indultál el a vállalkozásod vagy az új szakmád felé, netán még csak most érlelődik benned a gondolat az elindulásról, váltásról? Segítünk megmutatni az önazonos irányt!

A hiteles énmárka kiépítése az önismerettel kezdődik, majd a megszerzett tudást, tapasztalást láthatóvá is kell tenni mások számára, tehát lezajlik egy belső és egy külső márkaépítési folyamat. Az egész napos workshopon átbeszéljük és kreatív feladatokkal feldogozzuk, milyen lépéseket kell megtenned, hogy neked is erős énmárkád legyen. Mindehhez profi szakmai segítséget kapsz! Ajándék könyv, munkafüzet, catering, és 7 órás intenzív munka a személyes márkád fejlesztéséért. Mindezt pedig egy kiscsoportos workshop keretében, az egyéni énmárka tanácsadói órabér feléért!

 • dátum2019. május 18.
 • időpont10:00-17:00
 • LÉTSZÁMMAXIMUM 15 FŐ
 • helyszínWinelovers 1067 Budapest, Podmaniczky utca 31. 1. em. 8/A
 • részvételi díj24900 Ft, WS tagoknak 20400 Ft
 • all inclusivecatering (étkezés, snack, italok, kávé), szakmai anyagok, munkafüzet
 • AJÁNDÉKHVG könyv
 • FB eventÉRDEKLŐDÖM VAGY OTT LESZEK!
Márkaépítés belül
Miért fontos az önismeret a személyes márkaépítésben?

Ahhoz, hogy hűen tudd képviselni magad, a küldetésed, az értékrendszered és kitűnj a tömegből, nem árt minél jobban megismerned magad. Megismerni az erősségeidet, gyengeségeidet, felmérni a lehetőségeidet, illetve a rád/piacodra jellemző veszélyforrásokat, vagyis készíteni egy SWOT-elemzést. Nagyon izgalmas gondolat, ha felteszed magadnak a kérdést, hogy “Mi az én szuperképességem?“. A válasszal megkülönbözteted magad a többiektől, felfedezed azt a tulajdonságod, amely segíthet majd a későbbiek során kitűnni a tömegből. Érdemes alaposan átgondolni, hogy miben vagy más, mint a versenytársak, mi az az egyedi tulajdonság, amely csak rád illetve a szolgáltatásodra/termékedre/márkádra jellemző. Az egész napos workshop első felében többek között ezekkel, valamint a küldetésnyilatkozatod, értékrendszered megfogalmazásával fogunk foglalkozni.

Márkaépítés kívül
Hogyan mutathatom meg a márkám az online világban?

A saját márkád online térben való megmutatásához több dolog tartozik, mint gondolnád! Ilyen például az arculat kialakítása (színek, formák, logó, névjegykártya stb.), a weboldalad elkészítése, a social tevékenységed tudatos stratégiája, a megfelelő csatornák megválasztása, blogbejegyzések írása, saját (fogalmazási) stílus megtalálása, az online tartalmak kialakítása, de ugyanilyen fontos, hogy másokra milyen hatással vagyunk, milyen a rólunk alkotott első benyomás, vagy éppen hogyan tudunk sztorizni.

A személyes márkaépítés, vagyis az énmárka workshop délutáni részében ezekkel a területekkel foglalkozunk, hogy végeredményben a saját márkád egy erős, betartott ígéret lehessen.

Az énmárkánk egyenlő azzal, amit mások mondanak rólunk, amikor kilépünk a szobából.
Rólad mit mondanak?
Jeff Bezos - az Amazon alapítója
I. BLOKK BELSŐ ÉPÍTKEZÉS
Önismeret

09:30-10:10 ÉRKEZÉS
> A nap tematikájának pontos ismertetése

10:10-13:00 I. BLOKK
Belső építkezés: önismeret
> általunk és mások által észlelt tulajdonságaink
> lehetőségek és akadályaink feltérképezése
> tehetség-tapasztalat felmérés
> értékrendszer meghatározása
> küldetésünk megfogalmazása
> képességeink felismerése
> “szupererőnk”, ami megkülönböztet másoktól

II. BLOKK KÜLSŐ ÉPÍTKEZÉS
Vizuális kommunikáció
13:00-14:00 EBÉDSZÜNET 
 
14:00-17:00 II. BLOKK 
Külső építkezés – vizuális kommunikáció
> arculati tudnivalók
> brandboard kialakítása – a márkaidentitás meghatározásához szükséges hangulat tábla
> social kommunikációs javaslatok
> blogoldal kialakítási tudnivalók és blogtartalom
> weboldal kialakítási javaslatok (konkrét linkekkel, segítséggel)
> énmárka mindmap kialakítása, hogy átlásd a teljes képet
Mindkét blokkban lesz 15 perces kávészünet.
Kinek ajánljuk ezt a workshopot?
Aki szeretne erős énmárkát építeni és megkülönböztetni magát másoktól

Személyes márkát nem csak az építhet, aki vállalkozó, terméke vagy szolgáltatása van, hanem az is, aki szeretne önazonosan kommunikálni a külvilág felé, szeretné, hogy mások azt értsék a megnyilvánulási alatt, amit valóban meg szeretne mutatni.

 • Aki saját vállalkozásba kezd, vagy aki szeretné a meglévő vállalkozását erősíteni.
 • Aki szeretné magát megkülönböztetni a konkurenciától.
 • Aki keresi, milyen munka való neki, merre lépjen sikeresen a karrierjében.
 • Aki szeretné megismerni, hogy miként kommunikálhatja sikeresen a márkáját az online világban (közösségi oldalak, weboldal stb.)
 • Aki szeretné megérteni a mozgatórugóit, és hogy mások miként dekódolják a vele való együttműködést.
Hol lesz az esemény?
Cosmic Latte Szaloniroda

1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1.

A helyszín a Kosztolányi térnél található, remek közlekedési adottságokkal. Tömegközlekedéssel a 49-es, 19-es villamossal, az M4 metróval (Újbuda-központ) illetve számos busszal érhető el. Autóval érkezve a parkolás ingyenes vasárnap a környező utcákban.

Mit tartalmaz az ár?
Szakmai anyagok, könyv, étkezés

7 óra kreatív, intenzív, építő munka, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben birkózz meg a változásokkal. Ehhez szakmai anyagokat biztosítunk, bevált módszereket hozunk, valamint a különféle tapasztalatokkal teli kis csoport rengeteg inspirációval fog feltölteni. A cateringről (brunch, snack, üdítők, tea, kávé)  mi gondoskodunk, illetve megajándékozunk egy, a témához kapcsolódó HVG könyvvel, amellyel tovább mélyítheted a tudásod.

24900 Ft

womenspiration tagoknak
4500 Ft kedvezmény

Ha eljössz legalább két Womenspiration eseményre, meg is szerezted a tagságodat, és ezután majdnem féláron látogathatod a reggeliket, valamint a reggeli árával megfelelő kedvezménnyel a workshopokat.

20400 Ft
Kérdésed van?
Gyakran ismételt kérdések

A reggeli előtt pár nappal minden regisztrált résztvevőnek küldünk egy részletes e-mailt a legfontosabb tudnivalókkal. Ezenkívül, amit érdemes tudod, hogy 2 alkalom után válasz WS taggá, onnantól kezdve élnek a kedvezmények. A reggeli díját átutalással tudod rendezni, ehhez minden információt megkapsz e-mailen a regisztrációt követően azonnal.

Ha felmerült benned még kérdés, vedd fel velünk a KAPCSOLATOT emailen vagy a közösségi felületeinken, de mindenekelőtt érdemes az Eseményeink aloldalon található Gyakran Ismételt Kérdések részt elolvasnod, hátha már válaszoltunk is neked. 🙂

GY.I.K.
AJÁNDÉK HVG KÖNYV
John Purkiss, David Royston-Lee - Énmárka
Hogyan építhetjük fel személyes márkánkat? Hogyan tehetjük kedvezőbbé mások rólunk szóló véleményét? Hogyan építhetünk kiváló kapcsolatokat? Hogyan növelhetjük ismertségünket? Inspiráló és gyakorlatias könyvükben a szerzők sokéves tanácsadói tapasztalatuk alapján mutatják be, miként menedzseljük legfontosabb termékünket: önmagunkat. Izgalmas gyakorlataik és esettanulmányaik lépésről lépésre vezetnek végig bennünket a mélyebb önismeret felé vezető úton. Ez a kötet alapmű mindazoknak, akik nagy hatást szeretnének gyakorolni másokra, jobb kapcsolatokra törekednek, éppen újragondolják karrierjüket, vagy még a jelenleginél is nagyobb sikert szeretnének elérni.
John Purkiss - Énmárka

Azt szoktam mondani másoknak, hogy itt egy olyan inspiráló közösség tagjai lehetnek, ahova lehet, hogy félős kívülállóként érkezik az ember, de egy nagy, támogató közeg tagjaként megy el. Csodálatos hasonló gondolkodású, értékrendű nőkkel minőségi időt együtt tölteni, amiből még varázslatos dolgok is születnek! Köszönöm nektek!

ÓRÉ ADRIENN

LIFE COACH, TRÉNER

Ne tervezz, ne legyenek elvárásaid. Gyere el, nézd meg - és hidd el, imádni fogod. Szuper embereket ismerhetsz meg, rengeteg motivációt kapsz, építheted a kapcsolataidat, és nem utolsó sorban, megkapod a "jó helyen vagyok, ide tartozom, vagy inkább ide akarok tartozni" érzést.

KÖVESFALVI CARMEN

SCRUM MASTER MANAGER

Kevés dolog hoz össze ennyi fejlődni vágyó, érdekes embert, akikkel egytől-egyig érdemes megismerkedni!
Nagyon sok izgalmas, önbizalomfejlesztő játékban vehet részt egy ilyen reggelin.

FERÓ ANNA

EGYETEMISTA

A Womenspiration kreatív, lelkes, tudatos és kíváncsi nők társasága, akikkel kellemes környezetben és jó hangulatban beszélhetjük át a minket érintő kihívásokat, nehézségeket, megismerhetjük a másik nézőpontját és inspirálódhatunk egymástól. Ha szeretnél hozzád hasonló gondolkodású nőkkel, vállalkozókkal eszmét cserélni, egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és új ötletekkel hazatérni, akkor itt a helyed!

BERKES-BOGNÁR NIKOLETT

KÖZÖSSÉGI MÉDIA SZAKEMBER

A Womenspiration rendezvények számomra nem csak a kikapcsolódás szigete, hanem a tanulásé is, melynek köszönhetően a munkámban és kapcsolataimban látható és mérhető fejlődést értem el. Köszönöm Nektek!

Fésűs Veronika

FÉSŰS VERONIKA

SPORTFEJLESZTÉSI MENTOR

Inspiráló közösség és szakmai tartalom a két legfőbb indok, amiért minden magyar nőnek ajánlani fogom a Womenspiration eseményeket.

KECSKÉS D. ÁGNES

ONLINE MARKETING SZAKEMBER

Azért szeretem ezt a közösséget, mert nem csak a témákból, de az emberekből is tudok inspirációt meríteni. Élvezem, hogy olyan vállalkozó szellemű hölgytársaimmal találkozom, akik szintén feszegetik a határaikat, és képesek a kereteken kívül is gondolkodni, ötletelni.

Németh Zsófia

NÉMETH ZSÓFIA

FORDÍTÓ/TOLMÁCS

Minden alkalom más, de mégis vannak benne közös vonások, pl. a hangulat, feltöltődés, a sok-sok női energia. 🙂

VARGA BÍBORKA

HR TANÁCSADÓ

Egy hely, ahol olyan hölgyekkel találkozhatunk, akik ugyanazokkal a dilemmákkal néznek szembe, amivel én. Egy biztonságos közeg, ahol a legnagyobb butaságnak tűnő ötlet sem hangzik hülyeségnek.

Zana Vera

ZANA VERA

PROJEKTMENEDZSER

Cosmic Latte szaloniroda

Sajnáljuk, hogy lemaradtál!
Betelt a workshop!

A Womenspiration reggelik, workshopok hamar betelnek, így javasoljuk, hogy minél hamarabb foglald le a helyed a következő eseményre, amelyeket az ESEMÉNYEINK aloldalon találsz.